Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (124/255) > >>

Аtos:
А това важно ли е?
И за кого?

Dedo pop:
        Не е идеята "да ИМА" държавни предприятия, а ДА НЯМА ТАКИВА без държавно участие - примерно 20-30-40%.
Като започнеш от завод за мебели, да стигнеш до кварталния магазин!
Тогава сивата икономика ще се сведе до минимум, ще се плашат РЕАЛНИ осигуровки на хората. Никой няма да цели умишлени фалити с цел да изкупи бизнеса на безценица и т.н. 
        Абе бива ли да си толкова заблуден?
        Ще ти дам два примера за държавното участие и ползата за държавата от него:
        Нефтохим/лук ойл-  държавно участие 47%/ако не греша/ от 97 или98год приходи 0  лв.
        Пловдивски панаир -от както БСП лидера гергов влезе там приходи от дялово участие 0лв.
        А за колко още не знаем?
        И как ще ги вземе тия 20-30-40%? Ще ги национализира или ще ги плати? Знаеш ли колко елегантни финансови врътки има тия проценти да се намалят законно? Прочети какво направи гергов  с панаира... Вдигане на капитала, апортни вноски,ала бала и сега си има панаир.Напълно законно.На агитката - гол пенис.
       И как със неините 20-30-40 процента ще ми се меси в работата-тоест собственоста или  и нея ще отречем?
        За китайския модел не ми говорете.Просто не сте наясно с процесите които вървят там и какво се цели .там много по префинено политическата власт се обвързва  с икономическата за да се обогатят правоимащите.Същото като в БГ но много по рафинирано.В момента там има държавен капитализъм в полза на върхушката на ккп.

Аtos:
Dedo pop, ами предложи ти нещо, тогава?

То някой има ли за цел да скапе нещо и с извънземно участие да е - пак ще го прецака...

EDM electronics:
Това е една изключително точна и с вярно по съдържание статия на вестник "24 часа" за положението с бежанците и кризата в Близкия Изток, Турция, кюрдите, ЕС и т.н.:

http://bradva.bg/bg/article/article-58403#.VfE7ShHtmko

Друга, доста интересна статия. Макари да звучи, като от жълтата хроника за мен е самата истина: http://bradva.bg/bg/article/article-58161#.VfE94hHtmkq

Луканов е жив!

Както казва един мой приятел, информацията за казуса Луканов няма да излезе в сериозна медия никога, защото действа в пълна сила закона за омертата. Затова и подобна информация се появява в такава медия /жълт вестник/.

moco:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 10, 2015, 11:28:53 am ---Друга, доста интересна статия. Макари да звучи, като от жълтата хроника за мен е самата истина: http://bradva.bg/bg/article/article-58161#.VfE94hHtmkq

Луканов е жив!

Както казва един мой приятел, информацията за казуса Луканов няма да излезе в сериозна медия никога, защото действа в пълна сила закона за омертата. Затова и подобна информация се появява в такава медия /жълт вестник/.

--- Край на цитат ---
Под тази статия има една друга, как жена е забременяла от извънземни /мн. число/  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия