Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
Ksurnev:
Варофакис е пич!
Ама нашите ДеПута..и използваха "ОАК" технологията за референдума.
Какво ще кажете за това, пулта им бил крив?
П.П
"ОАК" технологията се използва за оакване на всяка, даже и не добра идея.
Един приятел казва: "В Народното СъДрание Депута..ите водят дЕбати.“
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юли 29, 2015, 02:22:35 pm ---Публикациите в тоя сайт са изключително творческа измислица на човек с псевдоним "Чергар". Да, написани са в доста интересен стил, но ... не са реални.
Най-отгоре на сайта с големи букви пише "Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?"
--- Край на цитат ---
И на мен ми се стори малко съмнително Варофакис да има толкова остър речник срещу България, да казва нещата толкова директно и нехарактерно за един дипломат, но нямах време да проучвам сайта. Да, вероятно някой е сложил думите в устата му, не че не са истина обаче!
Но съм слушал директен превод на негово интервю - невероятен е. Освен, че е много умен и разбира от финанси, гледам го, грижи се добре и за тялото си - спортува много. А това говори много за личността. Да, пич е отвсякъде...
Ksurnev:
Никой ли няма да каже нещо?
В този случай мълчанието няма как да е злато!
EDM electronics:
--- Цитат на: Ksurnev в Юли 29, 2015, 11:46:19 pm ---Никой ли няма да каже нещо?
В този случай мълчанието няма как да е злато!
--- Край на цитат ---
Той Варофакис казва нещо: България е мъртва, за разлика от Гърция. Мълчала е около 180 г. на византийците и около 450-480 г. на турците, мълчи сега на евроатлантиците и ще мълчи, докато чака или пак някой да я освободи или някой нещо да промени в света. С това мълчание се е сблъсквал и Левски и в повечето случаи сам си е говорил, и се събирал сам със себе си, да освобождава България.
dmitarp:
Съмнявам се това да го е казал Варофакис. Даже нещо повече, мисля си. че той едва ли знае къде е България. За такива нахакани копеленца светът се ограничава само около тяхното им его и освен за себе си не знаят нищо за другите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия