Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
GreenHulk:
Теориите са едно, фактите друго. Някои хора могат да наблюдават нещата такива каквито са - това е потвърдено - МОГАТ. Дори това да не се вмества в нечии разбирания или в разбиранията на много хора - МОГАТ. Или да ги предскажат с доста голяма точност - МОГАТ. за точноста е друг въпрос, и пак зависи от човека който го прави, способностите са на степени.
vitan:
Известна степен не ми върши работа. Нали говорехме за ГАРАНТ... като теглиш кредит, банката не ти иска "известна степен".
By the way, има ли тъдява тема, в която да се говори сериозно, без да се разводни и съответно да не се разплиска....?
juliang:
--- Цитат на: GreenHulk в Май 05, 2015, 08:22:36 am ---...Някои хора могат да наблюдават нещата такива каквито са - това е потвърдено - МОГАТ.
Или да ги предскажат с доста голяма точност - МОГАТ.
--- Край на цитат ---
Кои "неща" бе Хълк? Аз и ти гледаме един камък. Ясно е че ще постигнем консенсус че камъка е камък.
С'я ако някой вижда призраци примерно - това си е негов проблем. Да си ги вижда, да си говори с тях. Аз призраци не виждам, те (ако ги има) не ми пречат, не оказват влияние на моя начин на живот -> ми е през "дедовия" дали ги има или ги няма. Дали има или няма призраци за мен е точно толкова важно колкото дали има залежи на самородни диаманти на планета обикаляща около звездата Алфа на съзвездието Центавър. Или кое е 10 000-та цифра на числото "Пи"... Да, може да е 9, но и да не е 9 ми е абсолютно все тая.
Имало врачки и баячки - и к'во от това? Могат ли да ми кажат кои числа ще се паднат другата седмица във трето теглене? Не могат. Могат ли да ми кажат датата на която ще умра? Не могат. А и да могат - дали пък мен ще ми трябва тази информация? За какво ми е - да знам кога да си напиша завещанието? Могат ли да ми кажат дали бизнес начинанието ми ще е успешно? Не. Могат ли да ми дадат съвет какво да правя за да може бизнес начинанието ми да е успешно? Да, но значително по-качествен отговор ще получа от консултант, експерт в сферата в която ще развивам бизнес. Дори и аз знам, че ако седна да правя ферма за пиявици бизнеса ми няма да тръгне - просто това не е бизнес.
Имаш ли подръка врачка която да каже колко време Майкрософт ще поддържат технологията entity framework?
Или по-прости въпроси: Някоя дет да каже тая година сушава или дъждовна ще е? Земетресение къде и кога ще има?
И за да се върнем в руслото на темата: от днес се оказа че 99% от кредитите на БНБ са нередовни, с почти нулева вероятност да могат да бъдат събрани: http://www.capital.bg/biznes/finansi/2015/05/03/2525248_nad_99_ot_kreditite_na_ktb_veche_sa_neredovni/
Пак задавам въпроса: БНБ чий го крепи? Каква е функцията на тази структура? Независимите одитори - те дали ще върнат парите за одитите, които са правили? Министрите на финансите от последните 5 години - те по кои дупки са си бъркали вместо да си вършат работата?
Или Истината е малко по-различна... вероятно само Хълк и група посветени я виждат. Щот аз виждам как за пореден път ми бъркат в джоба. Ония няколко десетки човека, дето ни експлоатират като роби. Прибраха парите от банката, сега искат да си приберат и активите които са заложили срещу тия пари.
vitan:
За БНБ:
http://www.segabg.com/pic/11788/749835-l.jpg
Излезе и друго инфо, за 25 години политиците се научиха да крадат законно.
И пак се върнахме на затъпелия народ, който ги търпи...
Ама така е, щом и в камъка вижда не камък, а призрак.
getca:
vitan-е, тури го да се види, де ;D я глей кви охранени юнаци тропкат хорце, тюю !..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия