Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (6/255) > >>

EDM electronics:
Ето какво става, когато англосакси и американци сеят - налагат своята "демокрация", чрез зомбирани наемници. Във филма има кадри, които не са за хора със слаби нерви - множество разстрели, разчленявания, изнасилвания на жени и деца и т.н. Чудно ми е защо по нашите телевизии не показват истината?
Всичко това се върши от "опълченците за свобода" в Сирия. Те искат американска демокрация.......
https://www.youtube.com/watch?v=gsQJmCGjM8c

Аtos:
Бат Ванко, ето това е и моята мисъл...по-добре шефове европейци, отколкото наводняване с араби бежанци (което вече си е факт и ще продължава).
Щели да ни купят-няма как да стане. Може да купят някой и друг декар, разбира се... и аз не съм съгласен със сегашното законодателство по тоя въпрос.
То ако някой реши да купува, колко му е да кандидатства за и за БГ гражданство?
В такъв случай няма как да има закон, който може да му забрани владеене на имот тук, както и да се напъваме!
А всички знаем колко е лесно един германец или англичанин да вземе двойно (+БГ) гражданство, за разлика от бежанците!
Аз лично предпочитам да съм "обслужващ персонал" на европейци с адекватното заплащане за труда ми, отколкото да съм "обслужващ персонал" безплатно, както в момента- на нелоялни работодатели парвенюта и "бройка в стадото" на псевдополитици!

svetlio760:
Пенете се колкото си искате- думите ми си тежат на мястото. Ако има виновни за тоо хал на който сме, то това сме си самите ние! И ако някой купи земята ни барабар с нас- за това пак ще сме си виновни ние! Пък политика ли е, извънземни ли са, масони ли са, война ли е, мир ли е- все тая! И не споменавайте името на Господ Бог напразно- може да сте атеисти или квито си изберете, но България е християнска нация......все още!

Иван Димов:
   Нека дам още малко информация за селото на баща ми. Тя не се различава много и от това, което се случва другаде, но нека "новите" политици знаят и това.
   Без да съм правил специално проучване, чух за следните два криминални случая. Единият е влизане в селски двор и опит за кражба от група "граждани". Но собственикът явно е бил ловец, извадил пушка и гръмнал един от нападателите. Не съм се интересувал за по-нататъшните съдебни разправии, но знам, че при подобна ситуация осъдиха на затвор един български художник. Крайно време е законодателството в тази посока да стане американско. За да не се налага да ставаме партизани.
   Вторият криминален случай е за един човек, изпълняващ дейността чобанин (овчар, пастир). Бил е нападнат от група "граждани", бит и вързан за дърво. Стадото с овцете било откраднато, а човекът бил намерен доста по-късно в безпомощно състояние. В резултат на стреса негови близки скоро починали, а той се поболял и напуснал селото.
   Крайно време е българската "мекота" малко да се повтвърди и такива неща да не могат да се случват под страх от разстрел на място!

svetlio760:
Ето ви пореден повод за какво????!!!! За възмущение??!! Какво ви мъчи когато четете това? Искрена злоба срещу "гражданите" или желание да се съберем и да накажем "гражданите"? Или какво? Да оставим властта да си свърши работата? Не стига че законите ни смахнати, ами и когато въпросната изтърбушена власт земе да събира доказателства под формата на свидетелски показания какво става???!!!! Я идете направете нещо такова в циганско семейство! Как ще реагират циганите и как реагираме ние??? Защо винаги набърквам феминизма във всичко?! Една жена би казала "не на насилието" и би реагирала емоционално с всичките екстри на моралната подкрепа спрямо страдащите. Мъжете- българи реагират по същия женски начин! Защо? Защото българина отдавна вече реагира по женски- възмущение, състрадание, съчувствие. Тези постове ще минат и заминат. Думите ще бъдат осъзнати от някой и неосъзнати от други.......И това е. И това ще е в бъдеще!!! Керванът си върви, кучетата си лаят, а българите се прибират в къщи на топло и тези отвън кучета ги яли!!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия