Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
svetlio760:
Един, освен "любов" знаеш ли още колко определения има за смисъла на думата "Бог", едно от които е "огън пояждащ"! Иначе ни е много удобно да си моделираме божеството, за да го направим удобно- демек удобство в удобството- феминистките и жена го направиха за да си оправдаят помията, а ние що не го напрайме Тато, да речем........?!
Maistora52:
;) ;) ;)
Светльо,
"Аз съм Господ, Бог твой, да нямаш други богове освен Мене!"
Навит ли си?
;D ;D ;D
...
...само за хора с чувство за хумор!
edin:
Светльо, говориш ми за извънземните богове. Тея съм ги е@ал у гъзо. Тея кафета съ ги пил, тея супи съм ги духал. Не на мене тия.. ;)
По разразените страсти (огньове), ще познаете егрегорите, който са създали.
nizo:
svetlio760, трябва да се търси сметка на чужденците, когато идват насам да купуват земя и имоти. Прав е Димов, че това е въпрос на национална сигурност. Аз мога да ти гарантирам, че само Великобритания може да купи всяко късче земя в България. Сметката е проста! България има 110 млн. декара земя, а англичаните са 64 милиона. Излиза, че ако англичаните си купят по 1,7 декара земя, България ще е продадена. Цена на декар - 1000лв., което ще рече, че ако се бръкнат англичаните с по 2000лв., може да ни изкупят. Средното заплащане там е от порядъка на 3500 евро. Те не само могат да ни купят земята. Те могат да ни купят цялата недвижима собственост с месец труд и ще им останат пари за банкет. Още по притеснителен е факта, че държавите които могат да направят това са около 15. Въпроса не е дали, а кога ще ни купят. Волен Сидеров беше ревнал за мораториум за купуване на земя и всички му се смяха, че едва ли не било абсурдна идеята, че някой щял да ни изкупи. Сметките обаче показват, че те могат да ни купят и всъщност им идва много евтино. Имайки предвид, че всички ресурси идват от земята, то изкупуването на България не е фантастика, а почти 100 процентова вероятност.
Според мен причината ЕС да инвестира пари в инфраструктурата на България е тази ... те се канят да ни купуват и в момента правят ремонт, колкото и смешно да звучи това. В крайна сметка тенденцията сякаш е богатите страни да ни изкупят, а ние да сме техни слуги. Т.е. ще живеем в бяла държава, но като обслужващ персонал.
Извод. В случай, че имате земя ... не я продавайте! В случай, че може да купите земя, то купувайте без всякакви съмнения. Земята ще поскъпва и няма как да е иначе при този ръст на населението. Това е една хубава инвестиция. Още повече, че може да засеете дървета, които в дългосрочен план, ще произведат дървесина. Като гледам евро заплатите, няма да се учудя цената на декар да достигне над 5000-10000лв.
Bat_Vanko:
Адаш, тази параноя ти замъглява разума и не можеш ефективно да работиш върху проектите!
Какво толкова се притеснявате, щели били да ни купят англичаните! И какво ще стане - ще изнесат България в Англия ли? Най-много да забият английското знаме и да сложат табела с надпис "митница". Е ще трябва да назначат и трима митничари, предполагам ще бъдат българи а не цигани нали... Трябва да опънат бодлива мрежа срещу циганите - това е търсене и създаване на работна ръка. Щат не щат ще научат български. А и аз предпочитам да се заселят англичани (макар и мързеливи), отколкото работливи талибани (не дай боже терористи). Ако някой вижда отрицателните страни на това преселение - "нека да говори сега или да замълчи завинаги"! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия