Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
Радико:
mito_kupona
Напълно съм съгласен с това което пишеш относно ционистите.
Нещата обаче продължават и сега в момента и са още по ужасяващи. Виждам че си наясно по този въпрос, а наясно ли си какво е значението на полумесеца за исляма. защото според мен има съществена връзка между двата въпроса.
juliang:
Интересно ми е какво мислите за това:
http://constcourt.bg/caseannouncements/Post/875
Щото тук се отплеснахме за траките, римляните и евреите, а това което пускам аз е отваряне на "кутията на Пандора", позволяващо наш'те 240 "мислителя" да ни загробят съвсем.
Dan Milan:
Българските политически кукловодите много успешно и целенасочено ни манипулират, но и те са кукли на вериги. Слаби сме да се борим срещу световната конспирация. Отново жизнено се нуждаем от по големия ни братски народ Русия. Каквото било било, да угасяме и да спим, казало 7-мото джудже, след като видяло, че Снежанка....За новия бог Всевиждащият долар сме готови да предадем братята си-другите 6 джуджета. Нещо общо някой да вижда и да има с ценностната система на злите сили на Америка и Европейския съюз. Просто нищо не може да се постигне в дългосрочен план с така сменящите се правителства, които рядко изкарват 4-годишен мандат. Предстоят тежки природни катаклизми от световен мащаб. Простата истина, е че се освобождава и благоустроява жизнено важна територия, която е много ценна за тях за да продължат да живеят, като територията на България е част от нея. За тях ние Българите нямаме абсолютна никаква стойност-не струваме и дори цент. Тъмните сили надделяват, но да се предаваме без бой и да се казва: нищо победиха, е равносилно да вярваме, че задгробния живот е по хубав. Може би е по хубав, но само за загиналите за чест и слава. Малкото камъче преобръща каруцата. Само да мрънкаме и да констатираме факти, че живеем зле, че сме бедни няма да реши нищо. Злото предстои и това означава, че нас няма да ни има. Докато ни има може би сме малкото камъче, което ще преобърне каруцата. Аз започвам да ставам все по голям песимист и да губя вярата в доброто и човека. Българите в момента, в много голям процент са мъртви души-зомбита, които много забързано вървят по един път за правене само на пари и към една порта, на която пише "ОНЯ СВЯТ", а над нея усмихнат е застанал Сатаната. Единични гласове се провикват, АБЕ чакайте, поспрете се, не виждате ли накъде вървите, но "Великите Българи" нито виждат нито чуват. Като кажеш А, от тълпата се появяват всеможещи и всезнаещи Богове, които започват да ти обясняват, какво е Бъ.. Въ.. Гъ- Зъ, и то без вазелин, та чак до Я. Аз приключвам да припявам, защото се получава страшен Дет Метъл, а не оная хубава мелодична и непреходна песен Душа, защото съм Бълг Ариец и не виждам смисъл - Предали сте се много отдавна. Поздрави с песента. Когато я запеете всички, може би да има някакъв смисъл!
http://www.youtube.com/watch?v=euCwpkdpUi0
piton2012:
Воленчо, няма нужда да пействаш толкова дълги постове. Просто посочвай страницата и който иска нека си чете. Иначе и без това излизат все едно от твое име и малко е некоректно спрямо авторите.
juliang:
Не е точно за политиците ни, но е следствие на безхаберието на целия държавен апарат:
http://www.sac.government.bg/court22.nsf/d038edcf49190344c2256b7600367606/72e7d6dfbe7dfafec2257cae002e2d1b?OpenDocument
"Със заявление вх. № 8044/26.08.2013 г. за достъп до обществена информация Паско Запрянов е поискал да му бъде предоставена информация от Председателя на Окръжен съд – Хасково, дали в ОС - Хасково работят съдии с именна конфигурация от две имена Анна Петкова, Кольо Димитров, Минка Китова, Филип Филипов и Милена Петева, или името им се състои не от две имена, а от три, и ако са от три, да му бъдат указани техните имена – собствено, бащино и фамилно.
...
, а от друга страна касае лична информация по отношение на съдии, работещи в ОС – Хасково по смисъла на § 1, т. 2 от ДР на ЗДОИ.
...
ОТХВЪРЛЯ жалбата на Паско Тошев Запрянов от гр. Димитровград, обл. Хасково, срещу Заповед № АД - 163/27.08.2013 г., на Зам. адм. ръководител - Зам. Председател на Окръжен съд Хасково.
Решението е окончателно."
Оказва се, че може да те осъдят съдии, които са анонимни. Следващата стъпка е съд направо на място, на улицата, и изпълнение на присъдата пак там. Тричленки от времето на Сталин...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия