Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (241/255) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Май 09, 2018, 10:05:08 pm ---Мога да ти покажа и мой собствени практични решения мога да ти посоча и оценки за хипотезите ми различни от твойте, но спирам до тук защото съм отвратен от себе си поради факта, че се поддадох да сляза до това ниво което очевидно е комфортното за теб.

--- Край на цитат ---
Ами Радико, като се опитваш да засегнеш някого по елементарен начин, да се дразниш, защото твоят "поздрав" е вид дразнене, търсиш конфликта, направи си добре сметката какъв е противникът ти, защото той може и да те изяде с парцалите, ако реши да вложи съответната енергия.

Когато човек пише, покрай думите проличава и се усеща и настроението му, ти го придаваш. А аз съм свръсензитивен с много развита интуиция, разбирам добре подтекста ти и настроението. И не ми се прави на висок нивомер, това не е критерий за реалното ти ниво. Имам представа за нивото ти.

А моето комфортно ниво е различно, според нивото на река Дунав с см.  :D
Сега няма ли пак да ме поздравиш с някой руски педал-певец? Начеса ли си крастата?

И не ми показва твои практични решения, те не ми трябват, аз съм си самодостатъчен в мнооооого отношения. Въпросът не е дали имаш или не, сигурно имаш там нещо, въпросът Радико е, че нищо досега не си дал БАДЕВА /безплатно на форума/, стиснат си, циция!  :D

edin:
Не съм фил или фоб. Интересува ме истината. Затова празника 9-ти май, не значи за мен това, което искат да значи. Историята, ролите и игрите на различните държави са изопачени, а нас ни правят на маймуни. Е, аз не се имам за маймуна и затова не ми пука за никой празник. За мен празник е да отида сред природата и да се порадвам на спокойствието и приятната обстановка. Само вижте, тези измислици, натрапени от банда психари, как настройват обикновените хора, един срещу друг, навсякъде и по всяко време. Психарите  са спечелили. Те са постигнали целта си, а раята духа супата и хаби психични сили, захранвайки черни егрегори. Аз излезнах от тези филми и усещам, че има голяма полза.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Май 09, 2018, 10:10:06 pm ---Какво да кажа за загиналите от фашизма...
Ми ... защо няма "празник" за загиналите от комунизма? А от загиналите (или принудително напуснали Родината си) заради "демокрацията"?

Представяш ли си да излезе "безсмъртен полк" от всички родители, чиито деца са прокудени в чужди държави? София ще се спука по шевовете...

И макар и да ти прозвучи страшно в първия момент... представяш ли си реалистично какво щеше да се случи ако Германия беше победила? Нямаще да има цигани в границите на Арийския съюз. Мигрантите които ни заливат изобщо нямаше да са на дневен ред. Нямаше да преживяваме 45-те години "комунизъм" (вкл. срамните периоди между 47 и началото на 60-те през които са се случвали неща за които - защо ли - нашата историята не обича да говори). Най-вероятно САЩ нямаше да са първа световна сила... а ние щяхме да сме провинция на най-голямата и просперираща държава на света. Държава простираща се от Атлантическия до Тихия океан, с огромни природни ресурси в Сибир... населена само от "бледолики", спазващи правилата.

А, да ... и без педали, без джендър манифестации... :)

--- Край на цитат ---

А сега, направи се втрещих!  :D
Ти не каза ли преди малко, че съм бил като Хитлер?  :D Ама като ти чета поста, ти май си самия Хитлер бе. Че как така във фантазиите ти минават идеи Хитлер да изтребел циганите и да завладеел цял Сибир и ти българопитека щял си да бъдеш слугата на богатия с природни ресурси Хитлер?  ;D
Я,я,я, колко интересно стана тука? Я сега да видим какво искаш още да кажеш, демократе?
Ти преди малко не защитаваше ли клетите падали, дето аз съм искал да ги напъхам в Белене - не че съм го казал това аз, просто ти си го изфантазира и ми го приписа.
Ама ти всъщност демократ ли си или тоталитарист?
Ами като си фантазираш за превземането на руската теритотрия от Германия и избиването на милиони руснаци, ти зададе ли си въпроса, те - собствениците на територията и държавата си, искат ли някой да им вземе територията и да ги избива. Честно казано, ти въобще не си никакъв демократ, просто ми звучиш, като фашист. Ама те всички демократи звучат, като тебе. Все искат да превземат някой и да го ограбят.

Виждаш ли как сам полека-лека показваш истинското си лице. Трябва ти още малко общуване с мен и ще си кажеш всичко, дето си се опитвал да скриеш от "демократичното" ти мислене. Не че ме учудваш, просто се саморазобличаваш, сам се оплиташ в мрежите си.  :D

nizo:
EDM electronics, как победа над фашизма, като фашизма си е жив и здрав в страната, която уж го победила!

https://www.youtube.com/v/7PMO2toTUkY

Помисли си какво е фашизма и не е ли точно това, което се вижда на тези кадри през Юни 2017г. в Русия. Имат ли си 22 годишно управление на фюрера Путин? NAZIоналисти ли са рашките? Твърдят ли, че САЩ, Европа и целия свят са криви, а те най-праведни? Харчат ли основно за армия и въоръжение, докато народа мизерства?

Това са признаците на фашизма, а когато "полицията" без да се представи и легитимира, без да те попита кой си, без да ти каже какво нарушаваш, а просто те изнасят 6 човека с каски, бронежилетки, кубинки, протектори и бухалки, то бъди сигурен, че това е фашизъм. Какво си се запенил с тая тъпа Русия, като те кефи, отивай там да живееш. Дървения философ си ти!

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2018, 10:36:31 pm ---А сега, направи се втрещих!  :D
Ти не каза ли преди малко, че съм бил като Хитлер?  :D Ама като ти чета поста, ти май си самия Хитлер бе. Че как така във фантазиите ти минават идеи Хитлер да изтребел циганите и да завладеел цял Сибир и ти българопитека щял си да бъдеш слугата на богатия с природни ресурси Хитлер?  ;D
Я,я,я, колко интересно стана тука? Я сега да видим какво искаш още да кажеш, демократе?
Ти преди малко не защитаваше ли клетите падали, дето аз съм искал да ги напъхам в Белене - не че съм го казал това аз, просто ти си го изфантазира и ми го приписа.
Ама ти всъщност демократ ли си или тоталитарист?
Ами като си фантазираш за превземането на руската теритотрия от Германия и избиването на милиони руснаци, ти зададе ли си въпроса, те - собствениците на територията и държавата си, искат ли някой да им вземе територията и да ги избива. Честно казано, ти въобще не си никакъв демократ, просто ми звучиш, като фашист. Ама те всички демократи звучат, като тебе. Все искат да превземат някой и да го ограбят.

Виждаш ли как сам полека-лека показваш истинското си лице. Трябва ти още малко общуване с мен и ще си кажеш всичко, дето си се опитвал да скриеш от "демократичното" ти мислене. Не че ме учудваш, просто се саморазобличаваш, сам се оплиташ в мрежите си.  :D

--- Край на цитат ---

Сам каза че "усещаш" хората... защо не мож ма усети мен, или тънката ми ирония?
Да го кажа направо - имаш избор между Хитлер и педали. Избирай едното от двете.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия