Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2018, 09:26:20 pm ---juliang, пишеш се за акълния, а ми даваш наивни примери. Как не съм бил разбрал, че Кончита Вюрст било роля? :D Е гати смешника :D
Мога да правя разлика в роли, има и такива, но вземи малко повече да се запознаеш с някой за когото твърдиш, че познаваш, че бил артист. Този специално си е жив педал и неговото никак, ама никак не е роля. Дори е болен от спин, сам го разтръби. От малък си е педал.
Но не това е важното, какво си мислиш, че ми доказваш с това? Да не би да си си помислил, че вярвам, че при руснаците няма ни един педал? Във всяка нация има такива, имат и соросоиди, имат от всичко дето го има на запад. Въпросът е, че това не им е държавна политика и приоритет - потискат подобни явления, защото те са вредни за обществото. Много елементарно е да ми даваш подобни примери, доказващи какво?
Радико, ти по същия начин, какво искаш да ми кажеш с тия глупав поздрав? Да не си мислиш, че от теб разбрах какво има в Русия и че и там няма прости хора да стават педали или да имат соросоидни идеи?
И какви ме интересува, че ти харесвали педалите и джендърите? Ако търсиш съвет, дали и ти да не станеш като тях, ако се двоумиш, кажи го направо, не така заобиколно. Щом е така дай Боже повече джендъри да се въртят около теб - роднини, близки, комшии, колеги, пожелавам ти го от сърце.
Аз като не харесвам такива изроди, как покрай мен няма такива, ами те не виреят, не ме и търсят.
Ставаше въпрос за 9-ти май, победата над фашизма, за над 20 мил загинали невинни хора, нападнати в собствената им държава, а вие се интересувате от джендъри. Да бяхте имали поне малко признателност и съчувствие? Хора ли сте или дървени философи, които от хиляди постове във форума не сте представили нито една своя идея на практика, не сте подарили нищо от себе си на форума, а изхвърлячи?
--- Край на цитат ---
Пич... почваш да звучиш като Хитлер. Дай да съберем всички педали в Белене, да не ни развалят морала...
Какво ще кажеш за Георги Парцалев тогаз? Долен педал или талантлив актьор с незабравими роли и огромен принос към българското кино? А Емил Димитров? Или ще решиш че има и "добри", или "правилни" педали?
Да не зачеваме все още живите...
Радико:
--- Цитат ---дървени философи, които от хиляди постове във форума не сте представили нито една своя идея на практика, не сте подарили нищо от себе си на форума, а изхвърлячи?
--- Край на цитат ---
Знаеш ли подарил съм на хората в този форум много повече от тебе и много повече от колкото може да го осъзнаеш.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Май 09, 2018, 09:36:24 pm ---Пич... почваш да звучиш като Хитлер. Дай да съберем всички педали в Белене, да не ни развалят морала...
Какво ще кажеш за Георги Парцалев тогаз? Долен педал или талантлив актьор с незабравими роли и огромен принос към българското кино? А Емил Димитров? Или ще решиш че има и "добри", или "правилни" педали?
Да не зачеваме все още живите...
--- Край на цитат ---
А ти звучиш, като соросоид. Кога съм казвал да се интернират педалите в Белене? Защо ми слагаш думи, които не съм изричал? Въпросът с педалите и вредата от тях за обществото е дълъг и не ми се коментира, не ми се иска да си хабя енергията за такива като теб и Радико. Покрай безобидните педали, като Парцалев и Емил Димитров, набутаха на обществото гей-парадите, джендърите, смяната на пола още на пеленачета и т.н., недей да ми даваш елементарни примери, да ми натрапваш свои фантазии, да ме правиш на Хитлер. Самият ти ми се струваш солидарен с него, нищо не каза за загиналите от фашизма и победата му. Не ме занимавай с глупости, пренебрегвайки генералната тема.
Радико, аз не съм видял от теб нито едно собствено практическо решение във форума и ти не можеш да ми посочиш такова, само философстване. Теориите ти по темите съм ги чел, чел - 5 ст. не струват. Знам, че не ти е приятно да го чуеш, но се налага, като се правиш на остроумен и оригинален. :D
Радико:
Мога да ти покажа и мой собствени практични решения мога да ти посоча и оценки за хипотезите ми различни от твоите, но спирам до тук, защото съм отвратен от себе си, поради факта, че се поддадох да сляза до това ниво, което очевидно е комфортното за теб.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2018, 09:57:53 pm ---А ти звучиш, като соросоид. Кога съм казвал да се интернират педалите в Белене? Защо ми слагаш думи, които не съм изричал? Въпросът с педалите и вредата от тях за обществото е дълъг и не ми се коментира, не ми се иска да си хабя енергията за такива като теб и Радико. Покрай безобидните педали, като Парцалев и Емил Димитров, набутаха на обществото гей-парадите, джендърите, смяната на пола още на пеленачета и т.н., недей да ми даваш елементарни примери, да ми натрапваш свои фантазии, да ме правиш на Хитлер. Самият ти ми се струваш солидарен с него, нищо не каза за загиналите от фашизма и победата му. Не ме занимавай с глупости, пренебрегвайки генералната тема.
--- Край на цитат ---
Какво да кажа за загиналите от фашизма...
Ми ... защо няма "празник" за загиналите от комунизма? А от загиналите (или принудително напуснали Родината си) заради "демокрацията"?
Представяш ли си да излезе "безсмъртен полк" от всички родители, чиито деца са прокудени в чужди държави? София ще се спука по шевовете...
И макар и да ти прозвучи страшно в първия момент... представяш ли си реалистично какво щеше да се случи ако Германия беше победила? Нямаще да има цигани в границите на Арийския съюз. Мигрантите които ни заливат изобщо нямаше да са на дневен ред. Нямаше да преживяваме 45-те години "комунизъм" (вкл. срамните периоди между 47 и началото на 60-те през които са се случвали неща за които - защо ли - нашата историята не обича да говори). Най-вероятно САЩ нямаше да са първа световна сила... а ние щяхме да сме провинция на най-голямата и просперираща държава на света. Държава простираща се от Атлантическия до Тихия океан, с огромни природни ресурси в Сибир... населена само от "бледолики", спазващи правилата.
А, да ... и без педали, без джендър манифестации... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия