Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (223/255) > >>

KURTI:
От 40 години насам вече 6 или 8 агенти, дисиденти и други станаха жертва включително и нашият Г. Марков все в Лондон.
Защо не ги трепят на друго място, а само в Лондон?  ::)

GreenHulk:
https://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2018-03-29/sluchayat-skripal-konflikt-na-interesi-mezhdu-rusiya-i-sasht

Иван Димов:
   Стефан Маринов го претрепаха в Грац, Австрия. Но за този случай даже въобще нищо не се коментира в "официалните" медии. Български дисидент, физик, изобретател, известен по цял свят, а в България нашите журналя си "налягат парцалите". Това мълчание е не само заради гнусното му убийство, но и за да не се провокира интереса на простолюдието към свободната енергия, а така също и към теорията на конспирацията. Защото иначе всички хора ще научат, че всеки, който се занимава със свободната енергия, е в смъртна опасност от конспираторите. И електоратът ще се отврати напълно от властниците. Наскоро гледах едно видео на Тиртха, който твърдеше, че от 32-ма изобретателя, подали патентна заявка за магнитни двигатели, 28 от тях са умрели при неизяснени обстоятелства още преди заявката им да била одобрена. Така че случаят със Стефан Маринов не е нито първия, нито ще е последен. Да не говорим и за опитите на конспирацията да очерни името на този Човек - бил луд, бил агент и не знам си още какъв. А истината е, че той е ял бой от агенти, напуснал е България, тероризирали са го и в чуждестранни посолства и всячески са му пречели да работи по свободната енергия. Наложило се е дори да стане коняр за да се издържа. Срещу него се е водило и дело за "измама" - бил лъгал инвеститори за изобретенията си. И забележете, делото е повдигнато не от инвеститорите, а от държава на ЕС. И най-накрая, след всички тези изпълнения на конспирацията, решават да го ликвидират физически за да спре да се занимава не само със свободната енергия, но и с разработването на безреактивни движители (НЛО технология). Тук във форума преди време се появи някакъв, представящ се за журналист, който искаше да събира информация за Стефан Маринов. Щял да прави предаване за него. Доста години минаха от тогава и НИЩО. Конспирацията пак спечели, тя винаги печели с мръсните си номера.

Аtos:

--- Цитат на: valex в Март 29, 2018, 07:59:27 am ---dymelsoft
А аз нямам нито един приятел заминал към Русия. А и не съм чувал за някой да е емигрирал там. Затова приемам, че няма емиграция натам.

--- Край на цитат ---
Емиграция има, както и гурбет!
Имам познат, който години наред ходи в Коми на гурбет в дърводобива! Платен е колкото западните гурбетчии на нефтените платформи, дойде си тук за месец-два, офуква половината пари и...пак газ натам...

Радико:
Случят Скрипал бил конфликт на интересите мжду Русия и САЩ. Аз не го виждам точно така, даже точно обратното. Ако погледнем цялата хронология на събитията логичски излиза друго да е по вероятно, а именно:
Путин и Тръмп очвидно са от една порода и между тях се беше зародило нещо като приятелство, някаква взаимна симпатия. Даже Тръмп поздрави Путин за изборната победа. Очевидно обаче това не изнася на много хора, Да не забравяме, че санкцийте срещу Русия започнаха доста прди Тръмп да дойде на власт. Сега от него се очакваше да продължи в същият дух, но той пък взе че обърна нещата в обратна посока. Необходими бяха "решителни мерки" за да се преобърне мненито му в правилната посока и той да вземе правилното "удобното" решние. И в този момент англииските служби изиграха ролята на машата в ръцете на хората от един клуб  ;)  а Скрипал се оказа на неподходящото място в неподходящото време.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия