Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
valex:
Що не съм чувал някой да бяга на исток към най-хубавата страна Русия? :)
Защо на руските големци децата са на запад, а не в Русия?
Отдавна се чудя защо така!
dymelsoft:
valex, ами няма как хората да бягат на "исток" поради липсата на такава посока. ;) По принцип бягат на изток, и това че пропагандата в "Булгаристан" умишлено прикрива емигрантите в Русия и Китай е причина да си задаваш такъв въпрос.
Аз лично имам приятели, емигрирали в Русия от доста години и като гледам нямат намерение, нито да се връщат в БГ-то, нито да отиват на запад.
Не мога да кажа, че Путин е идеалния руски президент, но и не мога да търпя безпрецедентното лицемерие извиращо от така наречените западни "лидери". Толкова са безгранично изпростели, че вече предлагам в правото да се въведе нов термин - "много вероятно". Предлагам да напиша статия в, която да твърдя, че "много вероятно" Б. Борисов е гей позовавайки се на това, че 50% или повече от населението в БГ смята така ;) и всички останали "евро-членки" веднага и в купом да застанат на моя страна потвърждавай моята теза, защото няма как да е иначе.
valex:
dymelsoft
А аз нямам нито един приятел заминал към Русия. А и не съм чувал за някой да е емигрирал там. Затова приемам, че няма емиграция натам.
Радико:
Предполагам, че доста хора в този форум са имали възможност да прочетат докзателства за моята "безгрнична любов и преданност" към руските ръководители ;)
Но което си е, си е. Въобще не мога да повярвам, че хора извстни със прозвището "шахматистите" ще:
1. Тръгнат да убиват човек вече излезнал от употреба
2. Ще използват от хиляди възможни методи за убиване които имат възможно най злепоставящият ги. Склонен съм да повярвам, че това е направно от кой ли не:
От чеченци, от ислямисти, дори от украинци, не и от руснаци. Дори и севрнокорееца не е толкова малоумен да направи такава грешка. Но има много политици достатъчно нагли и безочливи за да спретнат такава интрига.
А относно емиграцията в Русия: Какво да ти кажа dymelsoft Хора всякакви, Спомняш ли си певеца Дийн Рид. Това са изключения имащи си някаква своя си странна причинано не е правило. Ако Русия беше цъфнала та чак вързала какъв е смисъла на това изказване на самия Путин:
--- Цитат ---По думите на Путин всички политически сили в Русия трябва да обединят усилията си за решаването на проблемите на страната. Той акцентира върху повишаването на икономическия растеж, въвеждането на иновации в технологиите, модернизиране на инфраструктурата, а като главни цели набеляза борба с бедността и намаляването на разликите между бедни и богати.
--- Край на цитат ---
http://dnes.dir.bg/news/rusia-putin-26971976
П.П.
По скоро бих го обвинил в друго:
Преди месец два имаше новина за "изключително слабо" рдиоактивно заразяване от неизвестен източник беше предположено, че е от някакъв завод в Русия. Тези дни Путин се хвали, че има на въоръжение ракета със ядрен двигател. За мен връзката е очевидна. Замърсяването е било причинено от работата на този двигател. Няма как да не са изстреляли поне една ракета на живо освен пробите в подземните им лабораторий.
MTM:
Октопода,, мафията "си е свършила работата. Дали Англия Русия или друга държава, остава да се гадае, за сега.
Но ще си остане гатанка за вечни времена.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия