Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
plcsoft:
Не знам за вас но, на мен всичко това с тези кибератаки ми изглежда като фарс(демек като пред текст за прикриване на нещо друго). Явно се подготвя нещо, още по-мащабно за контрол и зомбиране на планетата. За мен друго по-достоверно обяснение няма.
Радико:
madsatbg Понеже публикацията ти е в отговор на моята явно визираш и мен в числото на "ДЕМОКРАТИТЕ" което много ме радва.
не знам да ли ти се определяш "съзнателно или несъзнателно" като русофил, но понеже тези хора имат монохромно мислене се чувствам длъжен да обърна внимание на следният факт:
По тяхното виждане както и по това на техните "противници" има два вида същества РУСОФИЛИ и АМЕРИКАНОФИЛИ последните по някога ги наричат и РУСОФОБИ Тези хора виждат през монохромният си филтър "наложен им насилствено през годините на обучение и зомбиране" само "нашите" "белите" "добрите" и "Ненашите" "другите" "лошите" "черните" Та ако ти поставяш на този принцип равенство между демократи и американофили грешката и проблема са си твой.
Твоят и моят линк взети заедно много добре илюстрират верността на думите на омразният ми Алеко Константинов. Колкото и да го мразя истината си е истина:
--- Цитат ---И едните и другите са маскари
--- Край на цитат ---
Това че американците са си присвоили нарицателното демократи въобще не означава че са такива Колкото руските феодали са социалисти толкова и американските са демократи. Не все пак трябва да се признае, че американците са малко повече демократи от колкото руснаците са социалисти. От статията е видно, че заявяват:
Всеки американец има глава на раменете си и мисли с нея и в деня на избора е взел сам решение никой не го е насилил.
Ако това се беше случило в русия щяха да анулират изборите защото американските киберпрестъпници са променили вота на
стадото "избиратели" Такова виждане на избирателите като стадо има и сред нашите политици и от двете страни издаващо скритите дълбоко в джобовете им дипломи от школата Дзержински.
juliang:
Радико, тия дни гледах няколко филма на Майкъл Мур. Изгледай Фаренхайт 9/11 или Недъзи (Sicko) и после пак ми говори за правото на избор на американците.
Радико:
juliang
Часът на истината е тогава когато аз застана във стаичката сам и имам един плик със две възможни листчета едното от които трябва да сложа в плика. всичко друго е ала бала и бля бля бля.
Да не искаш да кажеш, че накой може да ме манипулира в този момент и да насочи ръката ми с дистанционо към листчето което ТОЙ иска. Ще ти повярвам когато ти повярваш, че Кадуцеус може да те излекува като ти показва светеща лампичка по скайпа.
Другото е рекламиране убеждаване склоняване и така нататъка измами Посочените от теб филми са част от този измамнически сценарии. Най бруталният пример е, че такива хора успяха да убедят жена да хвърли 40 хиляди през прозореца, Но тя сама е направила избора в последният момент. Така е и в стайчката, човека решава сам. Другото е както казах по горе бля бля бая.
Аtos:
Хехехе, Радико, какъв час на истината, бре?
Да избереш коя точно фъшкия от двете (2-те листчета) да изядеш?
Със сигурност има и някъде някое парче торта, но то няма как да стигне до "избирателите".
Ама стига вече с наивности на тези години, бре!
"Свободен избор" - хахаха, по-голяма глупост няма.
Лошото е, че масите вярват, че избират...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия