Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

електричеството

<< < (4/7) > >>

@praktik:
радико, няма как да протече ток, ако преди това нещо не е създало условието за това, А то е електростатичното поле, и свободни заряди в него. Последните се получават в диелектрика, тоест става пробив в него.

Радико:
praktik отговорите ти звучат в смисъл, това е така защото е така и няма какво да го обсъждаме. Мислиш ли, че това е конструктивна позиция. Аз лично смятам, че обсъждането тук може да е от полза на много хора,  ако не за друго поне да отсеят битите каузи от търсенията си.

@praktik:
Така е защото е изследвано и е установено че е така. Това не си го измислям аз.

Радико:
Да, нещо е изследвано някога, направени са някакви изводи "удобни за спуснатата отгоре истина".
Но доколко са верни след като дори и тук има големи противоречия с "истинската" теория.
Интересно защо ли китайците са заложили апаратура за стотици хиляди долара да снимат и анализират нещо, което е вече изследвано и ясно! - точно при такива снимки съвсем случайно са имали късмета да хванат и кълбовидна мълния... за мен е очевидно, че нещата изобщо не са това което ни се представя. 

@praktik:
Съмнения има винаги и във всичко, съмнявай се за да откриеш абсолютната истината :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия