Алтернативни енергоизточници > Други генератори на електрическа енергия
Компилация Барбоса - Тесла
врановски:
Допълнение, завихряне се получава при магнитното поле, когато токовете които ги причиняват са еднопосочни и полетата са насрещни в контакта си. Това обяснява защо Капанадзе прави последователно свързване на схемата, а ги нарича бифилярни намотки. Тоест те са с успоредни токове с различна полярност и насрещни магнитни полета. Моля коментирайте.
Velektra:
Здравей, caduceus!
И аз съм достигнал до идеята, че "чистото" механично прекъсване на веригата е най-доброто. Но Тесла е използвал двата насрещно въртящи се ел. двигателя само на етап от неговите експерименти. След това му трябват много по-големи честоти и затова прави искрището. Той говори за импулсен ток по-кратък от 100 нано секунди, а това са 10MHz!
Интересното е, че когато слага U-образна дебела медна шина, то лампите свързани м/у нея светят. Това може да се ползва и като тестер дали сме получили студено електричество или продължава да тече горещото - това, което и сега ползваме.
Защото наистина горещия ток "търси" най-малкото съпротивление, за да мине. Така при U-образната шина той ще мине "накъсо", защото лампите са съпротивление за него.
Докато (както всичко в природата явно си има своя противоположност (и аз на това разчитам)), т.н. студен ток, колкото и да е странно минава през по-голямото съпротивление и лампите светят.
Затова ме учудва дали работи схемата, която съм дал по-долу. Защото колкото и да се "запуши" транзистора то все има някакви капацитети и съпротивления, а студения ток това търси за да премине. Та въпроса е, защо не минава през запушения транзистор, а през диода? Зная, че става само с практическа проверка, но докато го проверя, ако все пак някой знае нещо по въпроса и иска да сподели да заповяда!
Мерси предварително!
teofilius:
При U образна шина и висока честота имаме голямо индуктивно съпротивление на шината и е логично лампите да светят. Също при шината - индуктивността - имаме изоставане на тока, а пък лампите са с нищожно за сравнение индуктивно съпротивление, така че тока по-лесно тече през тях.
@praktik:
--- Цитат на: teofilius в Май 24, 2014, 02:47:03 pm ---При U образна шина и висока честота имаме голямо индуктивно съпротивление на шината и е логично лампите да светят. Също при шината - индуктивността имаме изоставане на тока а пък лампите са с нищожно за сравнение индуктивно съпротивление така, че тока по-лесно тече през тях.
--- Край на цитат ---
Напълно сте прав. Това умозаключение решава парадокса на студеното електричество, а именно защо протичало през по-голямо омично съпротивление.
ndm:
--- Цитат на: врановски в Май 24, 2014, 12:13:55 pm --- Моля коментирайте.
--- Край на цитат ---
За да коментираме, трябва някой да ни даде точно определение какво е това положителен и отрицателен зарЯД. Определения като положителен спрямо земя и отрицателен също спрямо нея сме ги слушали. И за да не ни боли глава, къде в акумулатора има земя, а и двете да ги наречем клеми са от олово. Какво става тук.....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия