Алтернативни енергоизточници > Други генератори на електрическа енергия

Re: Торсионни генератори

<< < (5/16) > >>

Maistora52:
Mi68, пуснал си само първата страница от твоя файл на книгата. Оправи работата, иначе трябва да изтрия всичките постове от вчера до днес относно нея, които са само общи приказки без съответната книга.

hyparh:
Аз доколкото разбрах я има само в хартиен вариант:

--- Цитат на: mi68 в Май 01, 2014, 09:37:18 pm ---Здравейте,
Книгата съм я купил на цена 18лв. Снимката на първата корица съм я взел на готово от реклама на книжарници"Хеликон".
--- Край на цитат ---

Така или иначе е хубаво, че стана въпрос за нея, определено си я взимам след празниците. Останалите от поредицата на автора също изглеждат интересни.

mi68:
Здравейте,
Снимал съм първа страница на книгата, правата са запазени даже има холограмен стикер.
Разгледани са подробно студеното електричество, студения ядрен синтез и лифтер (подемник). Студеното електричество е противоположно на топлото. Топлото електричество е ток на проводимост в проводници и отделя джаулова топлина, студеното електричество е ток на разместване в диелектрици и не отделя топлина, но може да отделя ултразвук подобно на имплозията. Някой свойства не са симетрични. Този ултразвук създава торсионно поле, противоположно на гравитацията (подемна сила) " В началото бе словото.. (вибрацията, резонанса)".
Да видим какво е торсионно поле? Да завъртим маховик или велосипедна капла. Създава се сила (вектор) от ъгловата скорост, надлъжно по оста, напречно на въртенето. A=F.r освен сила трябва и преместване да имаме работа. Обаче A=F.r.cos a; а=90 градуса и силата не върши никаква работа. Да върши работа трябва надлъжно да се премества маховика или каплата, подобно на куршум (свредел), който се върти и имаме постъпателно-въртеливо движение. В зависимост от посоката на въртене силата от ъгловата скорост може да е напред (съпосочна) или назад (противоположна). За съпосочно движение трябва дясно въртене. Опити с бобини ще реализирам идеята.

@praktik:
Книгата я чета, но се чудя как студеното електричество, загрява жичката на халогенна лампа 12волта 50 вата, така че да свети, нали не предизвиква топлина, а за луминисицентната е ясно, статично електричество, огньовете на свети елм, стават тихи разряди там. Но халогената как свети, някой знае ли.

mi68:
Здравей колега,
Ако се разгледат нещата като чифт стават ясни. Примерно "ИН" и "ЯН" вечно двежение и смяна на сезоните, електрони и позитрони (валентни електрони и дупки в полупроводници) става ясно. Както Бенини обяснява конвертиране на отрицателна енергия. Жичката ли свети или газа около нея, важното е да свети лампата? +E=m.c^2 и -E=m.c^2 ако се съберат по модул имаме E=2.m.c^2. Тъмната (отрицателната) енергия е 90%, а светлата енергия (положителна) е 10%. Може да възникне преточване, и равенството E=2.mc^2 става неравенство, практически може неограничени количества енергия да се преточат и конвертират.
Отрицателната енергия има някой различаващи се параметри от положителната енергия, това е естествено.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия