Алтернативни енергоизточници > Други генератори на електрическа енергия

Re: Торсионни генератори

<< < (3/16) > >>

Радико:
А бе то би било много добре да не върви само в механична посока. Експеримента показан на снимка 001  съм го правил вече и споделих тук резултата преди не много време. Тогава много хора твърдяха, че резултата бил в следствие на смущения от електрическия флекс, който използвах за завъртане на металния диск. Както и да е, сега е на дневен ред обратният експеримент. Някой има ли идея как се проявява измерим жироскопичен ефект от въртенето на електрическо или магнитно поле. Логично би било ефекта да бъде двупосочен, щом инерционните  сили действат на електричеството би трябвало и електричеството да предизвиква инерционни сили по подобен начин. Поради закона за реакция на опората.     

mi68:
Здравейте,
Интересна книга. Практическо ръководство за направа на" Подкова на Тесла"(дълга линия дадена на късо в края), домашна демонстрация на стояща вълна. Преносни инерциални ефекти със скаларно електромагнитно поле, с висока честота.
Други инерциални ефекти с "циклоида".
Интересни опити със студен ядрен синтез и т.н.
П.П. В превода се намират незначителни технически грешки. Според мен е отличен наръчник.
П.П. 30.04. Обмислям да направя бобина тип "циклоида". За първата бобина палачинка отидоха 8 часа труд, за тази бобина ако отидат толкова часове, направо не ми се почва заниманието.

hyparh:
Mi68, книгата от линка цяла ли трябва да е, защото на мен ми дава само една страница (предната корица + няколко реда от увода)? Някои казват, че е по-добра от "Изгубените открития", ако я няма в електронен вариант мисля да си я поръчам.

@praktik:
Поръчах си книгата от книжарница Хеликон, има я там и не е скъпа.

Радико:
Някой ще пожертва ли малко време да я преснима, че аз тука и да си я поръчам, докато дойде с тези куци камили из тези баири, ще дойде време да се връщам в България.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия