Начало > Новини от света на технологиите

“Industrial Heat” е придобила правата върху технологията E-Cat на Андреа Роси

<< < (4/88) > >>

ppipilica:
Ми не е сложно като конструкция, не знам лесно ли се намира тоя хидрид и никела на прах. Също никъде не е споменато колко дребени са частиците на праховете а сигурно е важно за процеса. И на последно защо като са измерили КОП>1 не изключват реотана при достигане на работна темперетура а продължава да работи, щом има енергия в излишък значи ще трябва да се самоподдържа процеса, или има нещо гнило или нещо съм тъп и не мога да разбера.

GreenHulk:
може да не е лесно да се спре процеса.

Радико:

--- Цитат ---или има нещо гнило или нещо съм тъп и не мога да разбера
--- Край на цитат ---
факта, че си задаваш този въпрос опровергава твърдението ти, по тъпи са тези дето изобщо не си го задават Продължавай да си задаваш въпроси може и да стигнеш до отговора който аз съм предположил. "Всъщност е доста елементарен"  Пък  после може и да станеме отбор юнаци.

ppipilica:

--- Цитат на: GreenHulk в Април 11, 2015, 11:00:06 pm ---може да не е лесно да се спре процеса.

--- Край на цитат ---
Лесно ще спре реакцията, ако я има, просто ще се дръпне малко повечко топлина от излишъка и температурата ще падне под работната.
Я тука има химици нека споделят малко за тоя хидрид, кво е що е къде може да се намери че всезнайкото нещо се опъва и не казва много по въпроса.
Дали пък тоя Роси не е объркал грамажите умишлено и да разчита на ентусиасти да ги открият опитно а?
Иначе тва е добре че няма радиация и може да се ползва за отопление.

juliang:
Не може да се спре захранването, защото то е нужно за поддържане на процеса. Все едно да дръпнеш климатика от контакта... нали той черпи 1/2 киловат ток, а дава 3 киловата топлина? Що му трябва ток тогава? :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия