Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Имат ли осезателен ефект, магнитните приставки за пестене на гориво?

<< < (9/16) > >>

dbonev:
       Ако намаляването на пулсациите на генератора с един кондензатор , може да намали до 70%разхода на гориво ,то най правилното решение е да откачим генератора .Тогава ще имаме идеално филтрирано захранване ,и без тяхното устройство ,но НЕ СТАВА !!!                                                               
       Въпреки това ,осезаем ефект от устройството има :ОЛЕКВА ДЖОБА НА  ЗАКУПИЛИТЕ ГО !                     

Чичо НОНЧО:

--- Цитат на: Maistora52 в Декември 09, 2013, 11:11:19 pm ---Отключвам темата, но моля ви, карайте с по-спокоен, уважителен и конструктивен тон.
Съсредоточете се върху идващите празници, и помислете с каква нова идея, конструкция или експеримент изпращате старата година и с какво ще посрещнете Новата 2014 ?!
Другото е суета!

--- Край на цитат ---

АПЕЛИРАМ:

Заключи тази тема или по-добре направо я премахни!
Цялата тема е чист СПАМ!
Склонен съм да разбера обичта ти  към магнитите, но не ТУК! им е мястото.

elektros:
Мисля, че се придържаме към добрия тон на форума. Устройства, които намаляват разхода са в тон с идеите, които са ни събрали  тук. Ако на някой не му харесва темата, има право на избор- или да не чете темата, или да не я коментира. Затова има толкова голям избор от публикации!

krasias:
 elektros продължавай напред радвам се че имаш успехи разбира се малко хора ще ти повярват защото им звучи малко нелогично но това е защото нямат опит. Аз знам че това което правиш е абсолютно реално защото имам опит в подобни неща и моля колегите да не се изказват без да са проверили на практика. Защото това може да стане дори без магнити и електромагнити а само с една обикновена сонда(електрод) но трябва да се подаде определена честота и форма на сигнала.

elektros:
Радвам се , че има хора като krasias, които са се занимавали с такива странни технологии и са установили, че ефект има.... Днес продължихме с експеримент на бус Опел Виваро, с новото малко устройство. Като усещане силно подобрена еластичност в ниските обороти, тотално изчезване на турбодупката,  ускорение в града при 50 км на 6-предавка без никакво  придърпване...В близките дни ще има данни за разхода.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия