Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Хората не спят.

(1/5) > >>

Радико:
Хората не спят ами ние какво правим, чешем си езиците за глупости, докато тия тук:
Абе преценете сами.
ето ви статията:
http://megavselena.com/portativno-ustroystvo-prevryshta-vodata-v-ogyn/
Ето ви препратка към разработчика:
http://www.safeflameproject.eu/
Някой ще ми отговори ли защо това не е направено вече от хора от този форум.

Velektra:
Като ме финансират от Евросъюза и аз ще го направя  :)

Радико:
Какво финансиране искаш без да си им показал нещо на ония. освен това колко би струвало такова устройство като прототип говоря. Кажи колко е реалната максимална цена и реалната минимална цена за един прототип.
"Само не смятай при максималната цена пластини от 22 каратово злато.

PyroVeso:
Не виждам нищо по-различно от обикновен окси-водороден генератор, които и членовете на форума (напр. emm) са правили. Плюс съответната реклама, лъскавост, външен вид, големи приказки, позоваване на авторитети и т.н.
Може би единственото по-особено нещо е, че електролизата е с разделено катодно и анодно пространство, което съответно позволява кислородът и водородът да се получават в чист вид поотделно, а не смесени заедно. Това пък от своя страна дава възможност да се изпуска част от тях преди горелката и така да се регулира съотношението между двата газа. Така се променя характерът на пламъка (ако е с излишък от кислород става окислителен, а ако е с излишък на водород - редукционен) и се разширява областта на неговото приложение.

Maistora52:

--- Цитат на: Радико в Ноември 18, 2013, 11:14:33 am ---Хората не спят, ами ние какво правим?
Някой ще ми отговори ли защо това не е направено вече от хора от този форум.

--- Край на цитат ---

Радико, повече от 90% от хората във Форума сме общо взето безпарични ентусиасти. Сам знаеш и то много добре, колко време, усилия и пари са необходими дори за най-елементарни конструкции.
Ако зад гърба ни имахме армия от инвеститори, ако имахме спонсори, ако имахме НОРМАЛНА държава, ако нямаше увълчени монополи, ако нямаше простотия, завист и алчност... ВСИЧКО по отворените дотук ВСИЧКИ наши теми отдавна да сме го направили, че и да сме забравили...
...
Дори в бедно Перу, бедничкият инженер Франсиско Систо успя да направи нещо, и даже да спечели медал в Женева, но зад гърба му е имало РАЗБИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ.
...
Тук е България! Тук е оня "казан"! И всички сме "вътре" в него! И "нема бегане"! "Бегането" приключи! Вече никой не ни ще! Трябват им само роби! А ние общо взето сме най-опитни и подготвени за това!
Новият номер сега е, да не попаднем под ново робство! Защото въпреки способността ни да оцеляваме този път ще дадем фира! Обща, групова, тотална ФИРА!
Но Бог види! - защото Господ е Българин!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия