Справочници, схемотехника, теория > Практически опит

Относно "кервана, кучетата" и разработките на Maistora52

<< < (4/7) > >>

GTV:

--- Цитат на: Maistora52 в Септември 04, 2013, 07:47:24 am ---
А който "не е в час" със ситуацията във Форума - да прояви малко повече въображение. Нужно ще му е, за да схване поне първата част от първия пост тук! - защото сме на крачка от отварянето на Раздел "Направи си сам!" - където всеки може да ни занимава със своите дейности "за ползу роду"... а и не само!
 8) 8) 8)

--- Край на цитат ---

:) :) :)

Майсторе, ще трябва да свикваш с хора като ЕДМ- електроникс! Някои хора копаят изкопи, други катерят Фуджи?  ;)

Strashimir:
Недейте така да се отнасяте към ЕДМ Електроникс, все едно е някакъв провокатор или завиждащ.... Аз не го усещам така. Аз го усещам като много критичен и много рязък (дори груб и арогантен), но в никакъв случай провокатор, отричащ другите постижения.... Човека търси ИСТИНАТА и ДОКАЗАТЕЛСТВА за нея. Да, рязък е, да, груб е, но може би му е писнало от "лъжепророци" (никак не визирам Майстора). Просто за всяка дума, написана във форума иска ясно доказателство, снимки, видео, графики, формули или каквото там се полага.

Не знам какъв е конфликта с Майстора на частни съобщения, но мисля, че той е необходим коректив на прекалено самозабравилите се колеги (изобщо не визирам никого), които "хвърчат" из облаците...

Така, че недейте така крайно се изказва за него - явно доста се е "напатил" от изобретатели...

mzk:
Добро утро!

Никак не ми се губи време в глупости и излишно тракане по клавиатурата. Много мразя разговори стил "ученички", така че по темата.

1. Майстора НЕ е направил ВСЕ ОЩЕ и НЯМА в момента самозадвижващ се магнитен мотор. НЕ е мошеник, видяхме се лично. Ентусиазмът от началото на годината го накара да води темите си във форума по този начин, защото се смяташе, че му остават броени дни работа до завършване на някои от моделите.

2. ЕДМ е груб и арогантен и е страхотна дървена глава. И аз съм попадал в конфликти с него по някои от темите и имам 100% доказателства на моя поглед върху нещата.
...
(допълнение от MZK)
Майсторе, ако искаш и имаш желание допиши, че оценявам дълбоко труда ти към форума (и че другите трябва да го ценят), и че всичко това щеше да се реши само с 1 изречение от твоя страна: "Да, работих, вярвах и смятах, че ми остават броени дни работа, но сгреших. Сега продължавам разработките."
Иначе, както виждаш, някои хора са много пиперливи...

Maistora52:
С тази тема пак "оплетохме конците"...
Пак се започНа с интриги, пак кой-какво, с кого, как! - не ви ли омръзна бре, КОЛЕГИ!? Оставете най-сетне тия "лични" мнения и отношения. Оставете тия "доказателства", тия "лъже-пророци" и "мошеници"... Да има ги, много са, но това не бива да ни дава повод да се "хапем" един друг, да се "ритаме по кокалчетата", да се присмиваме и заяждаме за чужда сметка... и изобщо да се превръщаме в зверове...
За всичко си има цивилизован и възпитан начин. Но... явно някои предпочитат да са извън нормите за благоразумни взаимоотношения... И това не може да се толерира! Тук не е цирк! Ние не сме смешници или буфосинхронисти...
И който прекрачва границите на ПРАВИЛАТА (Форумът си има ПРАВИЛА), и който публично уронва моралните и етични НОРМИ - държи се арогантно, нагло, присмехулно, заядливо, грубо и все в тоя ред - просто не е за тук и отива "аут"...
За пореден път апелирам, съсредоточете се върху разработките си, без да се занимавате с интриги... Дръжте се на висотата на Световните Научно-изследователски постижения и Изобретателски дух...
... другото е вечно изтичащата през пръстите ни "вода"...
Заключвам и тази тема, защото се превръща в поредната "клоака"... сори!
...
MZK - благодаря ти за подкрепата И СИ АБСОЛЮТНО ПРАВ - ИЗБЪРЗАХ И СГРЕШИХ, но което НЕ означава, че съм излъгал, или че намерените Принципи не работят! НАПРОТИВ - РАБОТЯТ И ОЩЕ КАК!!! - ИМА И ДРУГИ ПОТВЪРЖДЕНИЯ - В МРЕЖАТА - ЗА ТОВА!
... ама толкова добре съм показал на снимки и видео в съответните теми ТЕЗИ принципи  че по-добре не може... И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГИ ПРОБВА И САМ ДА СЕ УБЕДИ! - и не само това, ами и имат продължение, рационализиране и безкрайни възможности за доусъвършенстване...
...
Благодаря и на всички останали с ЯСНИ И ОТВОРЕНИ СЕТИВА, С ЧИСТИ И СВЕТЛИ УМОВЕ, С КРАСИВ И ТВОРЧЕСКИ ЕНТУСИАЗЪМ - и просто работещи за НАШЕТО ОБЩО БЛАГО БОРЕЙКИ СЕ СРЕЩУ СТАТУКВОТО И ЕНТРОПИЯТА, И имащи естествената склонност да ПРАВЯТ ДОБРО НА БЛИЖНИЯ.
ЗА ТОВА СМЕ ТУК!
НЕ ЗА ДРУГО!

vesod:
Да, Майсторе точно за това писах,че темета е безмислена, ако беше написал това с червените букви в другата тема, всичко щеше да приключи там. Нито съм искал да те обиждам или да се подигрвам.
За мен ти си от хората мотори на този форум и пак ти пожелавам успех. Не е грешно човек да направи грешка, важното е да я осъзнае и да не я повтаря.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия