Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Устройство за икономия на гориво
edin:
--- Цитат на: elektros в Август 27, 2013, 09:55:22 am ---Това са реални резултати от работен бус Мерцедес Спринтер, последно поколение дизел, засичани повече от 10 замервания, с товар над 3.5 тона с нафта на Петрол, мога да публикувам данни от таблиците
--- Край на цитат ---
Господине, бихте ли коментирали предложението на Pyro Veso.
Благодаря!
caduceus:
--- Цитат на: bobokom в Август 26, 2013, 07:51:47 pm ---Caduceus не става дума за твоите устройства, който са на разумна цена и с доказан ефект, а и ти даваш право на проба и ако не го устройва клиента му връщаш парите. Става въпрос за тези 1250 лева без ддс. Според теб дали ще се избият за "няколко месеца"?
Аз също смятах да ти стана клиент Caduceus! :)
--- Край на цитат ---
Еми преди време пак така ми смятаха едни тукашни колеги стотинките и по навик помислих, че става дума за мен и продуктите ми /със здравните вече общо 6-7 на брой/ - сори, не съм те разбрал :) А ако не ти е дизел без ламбда колата, няма проблем да ти пратя оптимизатор - пък ако не си доволен, ще ми го върнеш естествено.
Поздрави
elektros:
Колега edin, споменах, че експериментите за бусове и леки коли приключиха, резултатите са ясни, да не се повтарям. Проба може да се направи при ясно изразено желание за покупка и при наличие на поне 5 превозни средства. Труда и материалите за монтажа не са безплатни. Ако някой във форума има такова желание и възможности, да пише на лични. Колеги, раздела е Купува-продава, а не подарява....Поздрави към всички работещи в този форум! ;)
edin:
--- Цитат ---Устройството, въздействайки върху горивото през стените на горивопровода разкъсва практически всички въглеводороди, защото енергията в ИМПУЛСЕН РЕЖИМ е от порядъка на 1кW. Разкъсаните структури имат склонност да се съединят отново, но това става в рамките на няколко минути, само че през това време те вече са влезли в ДВГ и са изгорели почти напълно.
--- Край на цитат ---
От това разбирам, че по маркуча за обратната нафта към резервоара, ще тече нещо различно от нафта, нещо с различен вискозитет, част от което ще премине пак през устройството. Така ли е? Ще помоля химиците да коментират, това РАЗКЪСВАНЕ на въглеводородни връзки, дали е възможно според действащата наука или излиза извън нея.
Интересува ме също, как изобретателя е установил това, няколко минутно разкъсване на връзките. С химичен анализ или.....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия