Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Да преоткрием Тесла чрез Капанадзе
coke2k:
Ейй, хора! Преди три години Капанадзе не посмя да вземе 10 000 евра за презентация - това беше официално... с едно варненско милионерче му предложихме и още, и щяхме да ходим до Грузия да го видим ей така за разходката и той се покри. НЕ се занимавайте с глупости!
vsl:
Coke2k, ти ще изчерпиш темите във форума с които можем да се занимаваме. Кажи ти какво правиш, да правим и ние като тебе и да не си губим времето.
coke2k:
Vsl - тоя въпрос към Владимир Димитров, Милинтрон и тем подобни .... аз нищо не правя , така е по лесно. Аз достатъчно съм направил и сега само си плащам за да гледам представлението. Обяснявам за последно:
Капанадзе е измамник, Теофил мн. Добре знае това и ще го потвърди ако иска.
Чоби е измамник -лично го проверих.
Какво още да ви кажа. Всеки който има повече от 50 лева в джоба си ще се увери сам. А, аз ли..... аз не искам да ме мамят разни паляци. Това е.
mito_kupona:
--- Цитат на: coke2k в Март 01, 2015, 10:53:16 pm ---
Капанадзе е измамник, Теофил мн. Добре знае това и ще го потвърди ако иска.
Чоби е измамник -лично го проверих.
--- Край на цитат ---
coke2k Капанадзе не е измамник и Теофил много добре знае това, аз също знам, че не е измамник, защото съм виждал работещо негово устройство лично, не мислех да го споделям, но вече се изнервих.Ти също знаеш, че не е измамник, но аз не знам, защо пишеш тези неща и се опитваш да разколебаеш и малкото хора, които работят по този въпрос. Защо? Според теб всички, са измамници.
x_name41:
coke2k според мен ти си измамник... защото не е честно и коректно да се лъжат хората ей така на база подхвърлени "убедителни" неща, казал тоя нещо казал оня нещо, без да си го проверил лично, все едно че казал някой че няма самолети и хоп, за теб самолети няма, ма това не значи че и за останалите не трябва да има, меко казано несериозни неща, надявам се да размислиш и да прецениш трезво колко глупаво и неразумно постъпваш (или може би професионално изкривяване?)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия