Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Теория на СЕ базирана на PMH на Leedskalnin, Steven Mark, Hendershot, Moray и др
elektros:
Като става въпрос за невероятните и необяснените свойства на магнитите, вижте това! Поздрави на всички!
http://www.youtube.com/watch?v=_zpsEO5t-TM
vsl:
Здравеите,
Бих бил много благодарен ако дадеш някаква информация Сtah. Не мога да разбера как трябва да се демонстрира интересът към темата за да може информацията да тече свободно. Все си мисля че всеки регистрирал се в този форум потребител има интерес да обогати своята култура и опит в областта на свободната енергия.
Също така искам да призова хората към толерантност и скромност тъй като досега никой от участниците във този форум не е успял да демонстрира работещо устройство, чийто цикъл на работа може да се обясни с позната до сега наука или закони.
Нека работим в екип и задружно да постигнем целта към която се стремим всички.
Поздрави
nizo:
Ctah, казвай ги тези "някои работи", нали за това сме тук.
hyparh, доста вероятно е PMH да работи със студено електричество. Термина студено, ще рече, че не грее. Според мен нормалното електричество идва от "компресиран" източник, който отпуска напрежението през проводниците. Студеното електричество е когато електричеството се привлича от проводника. Ако приемем, че ние привличаме тези хармоници, то доста вероятно е електричеството да е студено. Остава проблема с вибриращото желязо, което най-вероятно ще грее поради чисто механични огъвания. Steven Mark твърди, че една от ранните му разработки е левитирала. Hutchison определено левитира разни обекти с електромагнитни вълни. Нищо няма да се изясни докато не се репликира и пробва. В крайна сметка размерите са дадени точно и всеки може да репликира на воля.
Maistora52, не знам дали шумановия резонанс има нещо общо с твоята конструкция. Ако разбирам правилно, тези вълни би трябвало да клатят един постоянен магнит, но тъй като нашите магнити са много малки и къси, тези осцилации са в диапазона на гигахерци и не са видими с просто око.
Погледнете какво казва този човек:
http://www.youtube.com/watch?v=sHTCZu8OZtI
33 минута ... казва, че уравненията на Максуел имат решение за поддържаща се електромагнитна осцилация.
48 минута ... казва, че шумановия резонанс е по-голям при наличие на акустични вълни.
... все повече се убеждавам, че Leedskalnin ни е дал СЕ.
nizo:
Някой има ли идея, къде може да ми бъде изработен един PMH в реални и точни размери? Материала е ясно, че няма да е чисто желязо, но коя стомана е най-близо до чистото желязо? Стомана 3?
hyparh:
Аз също съм навит за една изработка. Гледах тук http://www.youtube.com/watch?v=832qz3s1M-s един пич провежда някои експерименти както с умалена версия, така и с модел с почти реални размери. Тук иска да покаже най-вече, че PMH може да запази магнитния си поток за много дълго време - в случая две години (ако може да му вярваме, разбира се). Големия вариант казва, че е направен от стомана, но каква точно не е ясно, предполагам обикновена неръждавейка.
ПП. При постване на отговора ми даде някаква грешка в заглавието на темата (май, че е много дълго) и написах само "PMH" и сега в "Последни публикации" го дава като нова тема, не знам дали е нормално или стана някакво объркване.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия