Форум > Препратки, сайтове, източници

Манипулиране на реалността

<< < (4/17) > >>

hyparh:
А, Хътчисън на младини е правил страхотни експерименти с положителни резултати, ама сега нещо се е смахнал ;D Абонирал съм се за негови клипчета в тубата, но мисля да го махна, че качва само глупости и то в промишлени количества. Или сам се е отказал от изследванията си или някой го е отказал...

x_name41:

--- Цитат на: hyparh в Септември 13, 2013, 10:10:09 pm ---А, Хътчисън на младини е правил страхотни експерименти с положителни резултати, ама сега нещо се е смахнал ;D Абонирал съм се за негови клипчета в тубата, но мисля да го махна, че качва само глупости и то в промишлени количества. Или сам се е отказал от изследванията си или някой го е отказал...

--- Край на цитат ---
определено е така, аз също виждам че нещо не е наред, :) самият Стив Уесли (евреина от англоезичния форум, дето ходи при Капанадзе) същото нещо ми го потвърди лично

Discorder:
Възможно е да е подкупен или принуден, или да са му направили нещо. Ако всичко беше наред за толкова години щеше да е направил сериозен пробив с тези технологии. Просто го давам за пример, защото "ефектите", по спомен в едни доста стари клипове бяха доста интересни. Разбира се като всичко в мрежата винаги има вероятност да е fake. Ако може да се съсредоточим върху показаното в "The race to the zero point"? Реално ли е, трик ли е и ако ефекта е действителен как го прави. Според мен си струва да се проучи.

x_name41:
един интересен експеримент,  клипа беше изтрит та добре, че го свалих предварително. :) А между другото, по темата бях пуснал това тук преди доста време но така си и остана, глас в пустиня :)

elektros:
Това е уникално, стига да не е манипулация.... :) Клипа си е на мястото, въпроса е дали всичко това може да се повтори!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия