Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Антигравитация и Свободна Енергия
mito_kupona:
--- Цитат на: mentgele в Март 31, 2015, 08:56:45 pm ---Ето я моята реплика на "тортата" на Стан Дейо. Ще си поиграя като имам свободно време с мосфетите и драйверите. Като за начало мисля да достигна токове до 3 ампера и честота до 1 килохерц.
--- Край на цитат ---
Адмирации за вложения труд и старание. Не знам с какви напрежения ще работиш, но според мен трябва да присъства и високо напрежение. По принцип ще създадеш, около всяка двойка бобинки магнитно поле във формата на торус, но то ще е мъртво или статично. Помисли, как да раздвижиш, да ги завъртиш в противоположни посоки тези магнитни полета, единият начин, е като ги атакуваш с високо напрежение от друга бобина и подходящ алгоритъм на импулсите, защото е опасно да захранваш самите малки бобинки с високо напрежение. Когато ги завъртиш в противоположни посоки ще се получи „другото“ поле, което „в природата не съществува“ и то ще намали налягането на ефира пред уреда и нещото ще излети във въздуха, защото от противоположната страна налягането ще остане високо. Колкото повече намаляваш налягането на ефира от пред, толкова по-голяма подемна сила ще получиш.
Тук принципа е противоположен на самолетите и ракетите, там се създава голяма тяга отзад и тя движи тялото, а тук трябва да направиш „дупка“ в ефира и тялото само ще влезе в нея, без да го буташ отзад, всъщност ще го бута ефира. Двата потока на ефира се движат един срещу друг спираловидно, когато прекъснеш единия, противоположния ще движи тялото напред. Успех!
mentgele:
Здравейте и благодаря за добрите думи! Не търся антигравитационен ефект, така съм кръстил темата понеже се оказва, че и двете неща имат нещо общо - магнетизма. Ще обобщя накратко постовете ми по-напред. От доста време чета на различни места, че ставали интересни неща с перпендикулярни магнитни полета. Има една тема на Хипарх за манипулирането на реалността с обясненията на един англичанин - там също полетата са перпендикулярни. В проекта "Филаделфия" са използвани четири намотки - три перпендикулярни по трите оси и една модулираща, но мощностите там са огромни - 4 броя генератори по 75 киловата. При Дейо полетата пак са ПМП.
Не знам дали четете духовна литература ама в съвременната, за магнетизъм, вибрации и енергия се пише повече от колкото за Духа и Твореца. Та в книга седма на Крион се обяснява какво представлява Космическата Решетка и как да се разбалансира нейния потенциал. Привидно не съществува енергия около нас, защото тя е балансирана от друга с противоположна полярност. Начина за разбалансирането е с помощта на магнетизма.
mentgele:
Повтарям накратко обясненията на майстора по магнетизма- Крион:
"Две магнитни полета, които са събрани и са разположени по правилния начин едно спрямо друго , ще създадат "конструирано магнитно поле", което е твърде специфично. Такова поле никога не сте виждали и то не съществува в естествено състояние. Започнете с голям брой магнитни полета разположени едно срещу друго, с различна сила и конфигурация , и поставени под прав ъгъл едно спрямо друго. Разположени по правилния начин, тези две полета ще създадат един трети модел, ново поле, което е уникално и е резултат от првите две. Третото, създадено от вас поле, е полето, с което искате да си имате работа и е полето, което притежава потенциала да манипулира Решетката. Щом веднъж го създадете, ще разберете за специалните му свойства по промяната на физическата реалност около себе си. Повярвайте ми, то няма да остане незабелязано."
Единствено разположението на Дейо се доближава до това описание - според мен. Предполагам, че полето, за което говори Дейо е същото ... " и е резултат от първите две".
Аtos:
mentgele, поздравления, но все пак бъди много внимателен с тези неща...не се знае какво точно може да стане, макар и в малък мащаб.
caduceus:
Колега,
като захраниш тортата с ток, пусни тук една снимка - да видим с колегите, които могат да мерят оргонни полета какво излъчване има в действащо положение. Ако генерира отнякъде негативност, поне ще знаеш да не пипаш там като Ринат Шаймуратов, дето боледувал по една седмица с неговите въртоци :) За всеки случай
Успехи!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия