Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Антигравитация и Свободна Енергия
Ksurnev:
Бледухите са много напред вече.
http://www.km.ru/science-tech/2015/01/16/nauka-i-tekhnologii/753573-rossiya-uspeshno-ispytala-antigravitatsionnyi-dvi
mentgele:
Ето я моята реплика на "тортата" на Стан Дейо. Ще си поиграя като имам свободно време с мосфетите и драйверите. Като за начало мисля да достигна токове до 3 ампера и честота до 1 килохерц.
hyparh:
Макар, че не съм запознат как работи и какво може да се очаква от това устройство, поздравления за изработката! Изглежда много добре, пожелавам ти положителни резултати от експериментите.
Аtos:
Хипарх, може да се предположи (като начало) появата на антигравитационен вектор над трафчетата на "тортата"...но всичко е хипотеза. Може и да греша?
hyparh:
Структурата напомня донякъде обемно фрактално образувание, подобно на това от аватара на Vector. Ако се прокарат мислени траектории радиално между бобините, получаваме картикнка, подобна на прикачената. Изглежда всяка двойка бобини формира пресичащи се електромагнитни полета, едното от които е тороидално. Би трябвало да има ефект при правилно изпълнение, макар че подходът не е толкова съвършен, както директното получаване на тороидални вортекси без бобини.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия