Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Антигравитация и Свободна Енергия

<< < (11/43) > >>

Bat_Vanko:
Зарежете това заяждане!
Предлагам следното:
Всеки да вземе по един лист и да слага по един "+" на всяка изпита чаша! Утре да пусне по една снимка на най-качествено омазаните плюсове!
Дайте да развеселим времето с няколко чаши материя! :)

***** ВЕСЕЛО  ПОСРЕЩАНЕ  НА  НОВАТА 2014  ГОДИНА ! *****

edin:
Хора, няма заяждане. Не го приемайте така. Просто всеки излага своята гледна точка.

Весело посрещане на 2014г.!

mi68:
Здравейте,
Гравитация и левитация (антигравитация) е едно цяло. Идеята за свободна енергия идва от алхимията. Идеята е била от тъмния (черния) хаос да се превърне в светлина, частен случай трансформация на основен метал (живак или олово) в злато. Символа е Кадуцея на Хермес (според римляните Меркурий) е крилат вестоносец на боговете, също е емблема на Енки - шумерски бог, познат като Господарят на Свещеното око (ок. 2 000г. пр.н.е.)  Имаме в средата бастун мъжко начало и две змии женско начало.
Двете змии са двуфазна система, в по широк смисъл трифазна или многофазна система. Най важното е баланса.
 Направих едно устройство, което не е балансирано има пагубен биологичен ефект. Сега разработвам ново балансирано, като двойната спирала на ДНК-то или българска мартеница.
 Ако всички магнитни полета се балансират се създава магнитен вакум. Това пространство е отвъд магнетизма, свързва електрони с противоположен спин и се отваря към друго измерение - енергията, която съществува извън нашите възприятия за  пространство и време, познато като свободно пространство, нулево пространство или скаларна енергия.
Тук се намества числова редица на Леонардо Фибоначи (р.1170г.) златно сечение 1,618 или сребърно т.е. друг вид геометрия.

broiko:
КУБЧЕ  и  жироскопичен  ефект.

http://www.youtube.com/watch?v=n_6p-1J551Y

mentgele:
Kакто стана ясно по-горе, аз също съм се насочил в експерименти по перпендикулярни магнитни полета , ще правя мое копие на "тортата" на Стан ДЕЙО. Закупих си бобинажни проводници, но имам трудности с намирането на тороидални ферити от материал с мю 1000-2000 и размери около 30х18х11 мм. или 33х20х12 мм. , после ще му мисля за феритни антени от същия материал за соленоидите.

Направих запитване в samel90.com, но не ми отговориха,  в  zahranvane.com имат, но с по-малък размер - 26,9х14,5х11,1 мм. .Единствено в "Комет" още не съм ходил. Някои магазини в София пообиколих, но избора е твърде малък.

Ако има желаещ да удари едно рамо по този проблем, ще съм му много благодарен!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия