Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Антигравитация и Свободна Енергия
Velektra:
GTV греши, като поставя времето за първично и от там прави заключения за останалите неща.
"Спре ли движението, спира времето и обратно." Няма обратно.
Времето е функция на движението. Времето нито спира, нито тръгва. То или го има или го няма в зависимост от това има ли или няма движение.
Какво е енергията? Движение!
"Времето е в нас и ние сме във времето. То нас променя и ние него обръщаме!"
Левски не е имал пред вид времето като мерна единица, а това в исторически смисъл. Както ставащите събития, в дадена историческа епоха (определено историческо време) в която живее човек му влияят и го променят, така и ние хората с нашите действия или бездействия влияем на епохата (времето в което живеем).
Иван Димов:
Чета и намирам мислите ви за много хаотични, само Майсторът е подреден. Ето каква е истината в сбит вид. Времето е абстракция, създадена от човека с цел СРАВНЕНИЕ на две събития, от които едното е периодично и го наричаме ЧАСОВНИК. Броенето в часовника наричаме време, но то съществува само ако имаме равномерно периодично движение в него (въртене или люлеене).
Пример:
1. Земята е ЧАСОВНИК.
2. Събитието, което искаме да СРАВНИМ е обиколката на Земята около Слънцето.
3. Времето е число - 365. Толкова пъти се е завъртял часовникът-Земя докато е направил цяла обиколка около Слънцето.
Така с този часовник-Земя можем да сравняваме и други събития, а пък може да използваме и други подобни часовници.
Всичко това е "боза", затова купете си и локум за нова година и "разтягайте" на воля.
Весели празници!
Velektra:
Иван Димов, стига се подмазвай на Майстора.
Ами да разтегна последния лукум за тая година :)
Природата въобще не се нуждае и не я интересува понятие като ВРЕМЕ.
Тя се нуждае от МАТЕРИЯ (маса, килограми), ПРОСТРАНСТВО (метър, инч, минч) и ДВИЖЕНИЕ (скорост, километър за час).
Това е.
Аз отивам да сядам на масата. (Отдалеко - та да е леко! ;))
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2014 ГОДИНА!!!!!!!
edin:
--- Цитат на: Velektra в Декември 31, 2013, 01:42:39 pm ---
"Спре ли движението, спира времето и обратно." Няма обратно.
--- Край на цитат ---
Движение без енергия няма. Следователно време има там, където има енергия, а пространството е енергия. Изясних, какво е уголемен атом. Значи има обратно.
Времето се появява с появяването на енергията. Даже "неуките" древни са го знаели. Някои му казват "Деня на Брама".
GTV:
Момчета, преди да натиснете минуса, и да ми слагате думи в устата, вземете и прочетете какво съм написал! Опитвам се да обясня на Главния Езотерик че има връзка между процес и време! Нищо повече! На самият Майстор доскоро в профила му пишеше че е езотерик. Нещо лошо? Лично аз намирам съответствия с постовете му и уикито което съм дал по-горе.
Имам чувството че си играем на стражари и апаши както в детската градина и не оценяваме постовете по достойнство.
Хайде сега искам много плюсчета+++++++++ ;D
Весели празници!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия