Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Антигравитация и Свободна Енергия
PyroVeso:
Epwpixieq-1, точно флогистроновата теория мислех да дам като пример за отклонение на мисленето и на търсенето в стари, отдавна отречени теории или неверни посоки.
Не мисля, че можем да обвиняваме нивото на преподаването, което поне по мое време (~80-те години) беше чудесно. Сега, кой от колегите тогава е бил незаинтересован, кой е бягал от час та да пуши цигари в тоалетната, или е цомбил женки, това също не ни интересува, тъй като в един момент (според мен - около 20 годишната си възраст), човек става достатъчно зрял и самостоятелен индивид, за да осъзнае, че тук-там е пропуснал нещо в образованието си, да се върне назад и да се дообразова (има библиотеки, списания, достатъчно научна литература, а напоследък и изобилие от информация онлайн). ОСОБЕНО преди да тръгне да става "изобретател".
Извинявай, ама човек, който е тръгнал да ми разправя за нещо ново и напълно непознато за мен, а в същото време аз да го виждам, че е гола вода в отдавна известни и елементарни неща, е няма как да го взема на сериозно, сори... Особено когато е с някакви комерсиални цели и ходи та лъже-маже хората да им вземе парите. Да слага лепенка със свое лого на врата на чужд офис, да ходи да снима някаква стая отвътре, и после да разправя, че това бил неговият офис, в който правел оптимизатори, с които бил известен по цял свят... Болна работа!
Между другото, клипчето с метрономите от mito - забелязвате ли върху каква основа са поставени всички? И забелязвате ли какви движения извършва накрая тя, основата? Ето това синхронизира метрономите, а не някаква тайнствена сила. Както се забелязва някъде по средата, някои от метрономите успяват да се синхронизират и в противофаза. Ако на фибрана, който служи за основа се закачи писец, то той би рисувал много интересни фигури както при стартирането на метрономите, така и при завършения процес на синхронизация.
MTM:
Напълно съм съгласен с mito_kupona, че антигравитация не съществува.
Съществува и още как. Всяко действие има противодействие. В случея, дали ще се казва Антигравитация или ще се прекръсти е все едно. Ако тя не съществуваше, щеше да настане космически апокалипсис.
caduceus:
--- Цитат на: PyroVeso в Юни 30, 2018, 06:41:49 pm ---========
Извинявай, ама човек, който е тръгнал да ми разправя за нещо ново и напълно непознато за мен, а в същото време аз да го виждам, че е гола вода в отдавна известни и елементарни неща, е няма как да го взема на сериозно, сори... Особено когато е с някакви комерсиални цели и ходи та лъже-маже хората да им вземе парите. Да слага лепенка със свое лого на врата на чужд офис, да ходи да снима някаква стая отвътре, и после да разправя, че това бил неговият офис, в който правел оптимизатори, с които бил известен по цял свят... Болна работа!
=========
--- Край на цитат ---
Явно става дума за мен - и понеже казаното е клевета, се налага да отговоря.
Който желае, може да дойде на място в Ловеч при мен и да говорим - ако е заинтересован искрено от това което правя. Адресът ми е посочен в контактната форма на сайтовете ми:
www.jiznenost.com
www.optimizatori.com
а имам страница за нещата ми във Фейсбук - https://www.facebook.com/Zdravniustroistva/
В първия сайт, раздел "За нас"
http://jiznenost.com/zanas.html
може да гледате и две видеа от предавания във ТВ1 /те ме поканиха/, за да видите че не се крия и си измислям някакви неща.
В момента имам дванадесет крайни и доказани продукта, повечето от които се изнасят зад граница. Работим с колегите /екип от четири души/ и по няколко нови проекта, които тази година ще се завършат и са уникални. Вероятно ще се отрази и в пресата.
А Пировесо... вие си преценете /след като видите нещата с очите си/ дали е клеветник и лъжец или не. На мен ми падна тотално в очите и повече никакви коментари няма да правя, не си заслужава. И поради липса на реакция от модератор, форумът също олеква, затова нека си останат празнодумците и клеветниците в него - но без мен. Спирам и аз като EDM да пиша, че да не дразня тролската сган - за да руши на воля.
Поздрави.
edin:
Ами ще си позволя да попитам, ти защо не посети Асоциация Луи Тюрен, но сега каниш хората, при теб да дойдат?
Виж сега Кадуцеус, ако човек е честен и искрен и знае какво прави, никога няма да клинчи.
--- Цитат ---Който желае, може да дойде на място в Ловеч при мен и да говорим
--- Край на цитат ---
Не, тук бъркаш. Хората не искат да им се говори, а да им се покаже и докаже, че нещо работи коректно.
Ще можеш ли да го направиш това? Аз имам едно предложение. Изпрати ми една кутийка, да я измерят в Асоциация Луй Тюрен. Само едно измерване, как влияе на общата вълна на човека. След това ще ти я върна непокътната. Разходите за моя сметка. Съгласен ли си?
juliang:
--- Цитат на: edin в Юни 30, 2018, 11:12:06 pm ---...Изпрати ми една кутийка, да я измерят в Асоциация Луй Тюрен. Само едно измерване, как влияе на общата вълна на човека.
--- Край на цитат ---
Давам мило и драго да присъствам на измерването... :) Измерване на оргонен хармонизатор (или каквото беше там) с линеал (или каквото беше там)...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия