Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Антигравитация и Свободна Енергия

<< < (31/43) > >>

Vector:
Гравитацията лесно се преборва !
Нужен е маховик които контрулируемо да се измества в подходящия момент,създадения дисбаланс би могъл да пребори гравитацията!
Маховика може да е свързан към ДВГ,но ако има СЕ още по добре...

edin:

--- Цитат на: vdomov в Юни 29, 2018, 06:41:44 pm ---Dr. Steven M. Greer твърди всяко НЛО не е просто неиндентифициран летящ обект а Антигравитационнен двигател в комплект с източник на безплатна енергия има във всяко наблюдавано или свалено НЛО

--- Край на цитат ---

Наскоро гледах филмът, в който разкрива тези неща. Източникът на енергия, мязал на парче плексиглас и дълго са се чудили военните, какво е това, докато им става ясно, че този източник, може да захрани от ръчен часовник, до цял град. Аз отдавна стигнах до извода, че в бобини, няма СЕ. СЕ има в.....точния материал, наслоен, върху точния материал. И стигаме до двата полюса и това което се излъчва между тях. Кешето е набарал нещо, някаква информация, но и той не е съвсем наясно, какво точно и затова пуска фитили, белким някой късметлия хване бика за рогата и случайно налучка, точната формула. Хитрец излезе той, но пътят е верен.

hyparh:

--- Цитат на: caduceus в Юни 29, 2018, 10:31:04 am ---Хипарх
Относно разликата в енергийната структура и съдържание на металите в рудниците и обработените, виж завещанието на Николас Фламел - той твърди, че в естествените находища има астрален живот, а металите след обработка вече са мъртви. Точно затова не може да се направи СЕ или алхимична трансмутация с такъв метал... От умрели хора бебе не става, трябват живи - и да пошават малко по правилния начин  ;D Това става чрез телуричната обработка и после свързване по дадена технология - на Весо може да му е интересно като химик ;) Това има пряка връзка и с антигравитацията, показано е директно и от Луи Рота с анти-G машината му.
Поздрави!

--- Край на цитат ---

Благодаря за инфото Кадуцеус, непременно ще прегледам за Фламел. Най-хубавото е, че металите могат да бъдат възвърнати към живот, иначе трябваше да се мисли съвсем различен подход.

Vdomov, заловяването/пленяването или пък попадането на части от катастрофирало НЛО, можем да ги причислим към почти невъзможните неща... освен, ако някой не попадне на миниатюрно НЛО, като случая в Кера ;): http://mysteriousuniverse.org/2011/07/the-bizarre-case-of-the-kera-ufo-encounters/

--- Цитат на: edin в Юни 29, 2018, 08:11:41 pm ---Кешето е набарал нещо, някаква информация, но и той не е съвсем наясно, какво точно и затова пуска фитили, белким някой късметлия хване бика за рогата и случайно налучка, точната формула. Хитрец излезе той, но пътят е верен.

--- Край на цитат ---

И аз така мисля. Той работи с форма на металите, наречена gans - това е ефирно полупихтиесто в-во, което се получава във водата при електролиза с въглерод (примерно графитена пръчка) и съответния метал. За да се получи качествен ганс, водата трябва да е много добре снабдена с кислород, което може да се осигури от аквариумна помпичка. При модифицирането на метала в тази му нова форма от него може да бъде освободена "есенциалната" енергия, която може да се използва или поне така излизат нещата. Но действително той не казва всичко.
Качвам някои снимки на ганс домашно производство.

MTM:
Според мен трябва да се даде точното определене. Какво е гравитация и след това механизъма на противодействие антигравитация.
 Ще бъде по достъпен.
 Някой знае ли що е гравитация?

edin:

--- Цитат на: MTM в Юни 29, 2018, 09:24:33 pm ---

Някой знае ли що е гравитация?

--- Край на цитат ---

Науката казва, "Всемирно привличане", обаче не дава обяснение, на какво се дължи. Само е известно, че гравитацията е пропорционална на масата. Остава да си изясним, какво е типично за всички неща. Това всетипично нещо, ще даде отговор, кое е причината. Имам предвид не масата, а нещо в това, което изгражда всяка частица. Общото което е известно за всичко, са електромагнитните вълни. Електро - магнитни!!! Притежава ги всяка частица. Да погледнем обикновения магнит. Той е известен с това, че единствен, може да взаимодейства и с отблъскване. Какво липсва при него, че да има това свойство? Липсва електро-то!!! Ако махнем електрическата съставка на една вълна, тя ще бъде в състояние да работи и на отблъскване. Как да стане това обаче????? Единственото, което някак ми идва на ум е плазмата, но пък тя излъчва електромагнитни вълни. Затова пък има друго свойство. Плазмата е диамагнетик и поставена в магнитно поле, се намагнетизира обратно на него. Това означава, че плазмено огнище, ще се отблъсква от земния магнетизъм.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия