Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Антигравитация и Свободна Енергия
Maistora52:
Не си ме разбрал Илияне. Аз чета езотерична и окултна литература от 45 години. И не съм шизофреник. Казвам ти друго, че АКО ПОПАДНЕШ НА КОНТАКТЬОРСКИ ПИСАНИЦИ и ги четеш, ще се разболееш... умствено.
Това, в първия ти пост е точно такава "писаница" взета като цитат от книга/и. И тази писаница няма нищо общо с челните евристични научни фронтове в Космогонията и Космологията.
Ако не практикуваш методи за самоусъвършенстване на някоя езотерична Школа, четенето на контактьорски словоблудства само по себе си е вредно. То е вредно и без да практикуваш... За това говоря.
И не ми слагай в устата Дънов, Ванга, В.Кочовска и Сл. Севрюкова - ТЕ СА СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО. ТЕ СА ВЪРХОВЕ, ТЕ СА ПЛАНИНИ. ТЕ СА КОСМОС... и нямат нищо сходно с КРИОН - или по-точно обратното - "крион" няма нищо сходно с ТЯХ....
Изчел съм 395-те каталожни номера на Дънов в Народната Библиотека в София, Лично съм бил при Ванга. Лично съм се познавал с Вера Кочовска и Слава Севрюкова и едва ли има нещо с което да ме изненадаш относно тях всичките.
Просто искам да останеш все тъй запленен от Свободната Енергия и нейните превъплощения, без да се побъркваш.
Апропо: Дай своето лично становище по заглавието на Темата, която си отворил. То е важното, а не "крион"-чо и "крион"-човица.
....
Братко, Теофилиус, и ти праскаш със секирата безогледно. Не се излагай с твърдения, които подсказват, че не си запознат с предмета на охулването си.
Поздрави!
EDM electronics:
Айде, пак се почна с дяволите.
Не ви ли прави впечатление, че за дяволи говорят все хора, които са се вманиачили в религиите. Там, при тях е пълно с побъркани. Ако ме предизвикате, доста примери ще посоча.
"От окултизма нищо хубаво не е имало и нищо хубаво не можело да се очаква" Това веднага ме подсети за богомилите. Те били окултисти. Натирили ги и изтрепали. И след като се установили в Италия, какво са направили? - хайде да се поровите малко!
От религиите ли трябва да очакваме хубаво? Ако да, от кои? Те са много, имат противоречия, а истината е само една!
Хайде аз да припомня исторически какво са сторили религиите: лов на вещици, инквизиция, най-кръвопролитните войни в историята на човека - кръстоносните походи, свързани с масови кланета и най-голям брой жертви за всички времена, геноцид. Днес - положението е войни на религиозна основа, а също и най-лесен повод за война.
Кога окутизма е предизвикал война, ей това искам да знам? Колко са жертвите /убитите/ от окултизма?
Теофилиус, окултизъм означава: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC
Д"е видя тоя дявол в окултизма? И ми го опиши как изглежда, че не знам, а все за него говорите. Къде живее този дявол, на земята ли? - или е извънземен?
Сашо:
--- Цитат на: Радико в Април 16, 2013, 07:47:59 pm ---Защо още вярвате на тези "Квантови брътвежи" и подобни.
И милиард вида елементарни частици да измислят, всяка следваща милиард пъти по елементарна от предишната. Не става. Свойството привличане не е присъщо на твърдите тела и не може да се обясни с никакви теории на база на твърди частици.
--- Край на цитат ---
Защо не прочетеш най-новите постижения в областта на ядрената физика и по точно за"струнната теория"
Maistora52:
Санде, колегата Радико визира "брътвежите на "крион"-чо... и сие"
Не Квантовата Физика!
Освен това, понеже аз съм добре запознат със струнната теория (известна още от 70-те години на 20 век), чийто родоначалник е Едуард Уитън от Принстънския Институт за Висши Научни Изследвания, ти кажи защо набърка тук, точно "Теорията на Супер струните"?
И не забравяйте (някои от "зациклилите" на тема "послания"), че освен всичко, което си е чисто "контактьорско" словоблудство, имаме и "заповед" от "ония" да се "промиват мозъци" - ВСЯЧЕСКИ!
На "тях" им трябва тъпа, заблудена, объркана, шашардисана, шизофренна, бездушна човешка маса, която да робува безропотно.
Не мислите ли, че "крион-чо и сие" не са едно от средствата?
...
О, Паисие! Где си? Да речеш пак: "О, неразумни и юроде, поради ЧТО...?"
Сашо:
Санде, колегата Радико визира "брътвежите на "крион"-чо... и сие"
Не Квантовата Физика! - ако е така значи аз не съм го разбрал, за което се извинявам. Освен това, понеже аз съм добре запознат със струнната теория (известна още от 70-те години на 20 век), чийто родоначалник е Едуард Уитън от Принстънския Институт за Висши Научни Изследвания, ти кажи защо набърка тук, точно "Теорията на Супер струните"? - прочетох по напред в темата че е спомената, аз също съм съгласен с тази теория и смятам, че обяснява добре структурата на материята, а я споменах заради това изречение: Свойството привличане не е присъщо на твърдите тела и не може да се обясни с никакви теории на база на твърди частици. на Радико. Защото понятието твърди частици е относително, особено ако се съотнесе към струнната теория
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия