Животът- начин на употреба! > Екология

Прогнозиране на земетресения

<< < (18/31) > >>

az_skeleta:
Низо, не разбирам тебе какво те бърка дали познава или не, че така си се заял. Атос ти писа по нагоре че колегата не е поел ангажимент да предсказва всички земетресения. До колкото си спомням той искаше да научи и други да го правят, така че да няма дупки в предсказанията, а и с повече хора се вдига точността. Според мене и с интервал от 2 дни да е сбъркал пак е много точно.

Laic:
ЗДРАВЕЙ NIZO,
Конкретно на въпроса:

--- Цитат на: nizo в Април 04, 2016, 08:46:25 pm ---....... Остава въпроса, защо да слушаме предсказания за земетресения от човек, който не може да предсказва земетресения?! Ти хубаво не си на моето мнение, но кажи с какво може да се защити това да се слушат предсказанията на някакъв си човек, който не може да предсказва?
--- Край на цитат ---

Не искам да влизаме в безплодна полемика, още повече, че форума е технически.
Лично аз обаче, не чета теми, които считам, че или не са на ниво - според моето виждане, или не разбирам - сигурен съм, че аз не съм на това ниво :-[.

Що се отнася до ELPUNTO: Не мисля, че той е "някакъв си човек". Мое мнение е, че ELPUNTO е от хората, които в този форум са доказали възможностите си и малкото от тези които са изработили и показали нещо стойностно - за сега единствения който си е "признал", че си свети и се топли със СЕ ;).

И в заключение (моето мнение, с което не е необходимо да се съгласяваш): Нивото на форума ще се вдигне, ако се подкрепяме, а не ако един-друг се изкарваме  мошеници, неграмотници и т.н.
БЪДИ ЗДРАВ!

Радико:
Оооох низо темата е прогнозиране на земетресения и ти твърдиш, че елпунто не може да прогнозира. Всичките му прогнози са по назад в тази тема, покажи коя прогноза е грешна ако обичаш или просто се спри. 

juliang:

--- Цитат на: atos в Април 04, 2016, 06:02:23 pm ---... Това трусче е с такава плиткост и амплитуда, толкова е локално (в тектоничен мащаб), че е немислимо да се свързва с напреженията в тектоничната плоча...

--- Край на цитат ---
Ми кат няма по-силни аз к'во да правя?

И кат се заприказвахме... виж кво казах по обед:

--- Цитат на: juliang в Април 04, 2016, 01:57:20 pm ---Има прекалено много трусове в Албания, а нито един около Милано, дет ги тресе яко преди години. Дали па не им е време?

--- Край на цитат ---

И к'во се случи преди малко (10 часа след като го писах):

--- Цитат ---2016-04-04   20:46:22.2       44.20    N     12.23    E     37   3.1    NORTHERN ITALY
--- Край на цитат ---

на 250 км от Милано... 35 км дълбочина устройва ли те?

С'я чакам Вранча и ако друсне и там в следващите 24 часа се пиша щатен прогнозаджия на земетресения :)

Аtos:
Пфу...пепел ти на езика, бе...ти ги предизвикваш така, а?
И после - познал... ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия