Животът- начин на употреба! > Екология
Прогнозиране на земетресения
Ksurnev:
В пост 8 линка не работи.
Давам нов.
https://www.youtube.com/watch?v=aSAMujLyOxY
До мускетарЯ- какво ми редактираш? Три реда са!
10Х
Пропуснати или излишно и погрешно отпечатани букви (като "свеявате" или "часвницте"), подобни въпроси се задават на лични. Ако държиш, мога да ги маркирам в червено без да ги коригирам, но не съм начална даскалка ;D/А/
nizo:
atos и до кога ще гледаме този фарс, човек който не може да предсказва земетресения, ВСЕ ПАК да предсказва земетресения в Мазето?!
Laic:
ЗДРАВЕЙ NIZO,
В темата, повярвай ми, чета внимателно и твоите постове, макар и да не споделям твоето мнение - просто искам за себе си да намеря истината.
Не мога да разбера обаче смисъла на този твой пост:
--- Цитат на: nizo в Април 04, 2016, 05:12:56 pm ---... Това не е garaja, че да мятаме махала, ....
--- Край на цитат ---
както и на този:
--- Цитат на: nizo в Април 04, 2016, 06:59:45 pm ---atos и до кога ще гледаме този фарс, човек който не може да предсказва земетресения, ВСЕ ПАК да предсказва земетресения в Мазето?!
--- Край на цитат ---
Това поражда и въпроса ми към теб: Какво ще спечели форума или пък който и да е от участниците в него, ако темата бъде заключена, изтрита и вкарана в "девета глуха"? Смяташ ли, че по този начин ще се вдигне "нивото" и ще се "освободи място" за по-съществени теми?
nizo:
Естествено, че ще се вдигне нивото. Премахването на глупости си е по-високо ниво, отколкото форум пълен с глупости. Остава въпроса, защо да слушаме предсказания за земетресения от човек, който не може да предсказва земетресения?! Ти хубаво не си на моето мнение, но кажи с какво може да се защити това да се слушат предсказанията на някакъв си човек, който не може да предсказва?
ndm:
Nizo, човека не е случаен(както и много други тук) на тебе ли да го казвам.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия