Животът- начин на употреба! > Екология
Прогнозиране на земетресения
x_name41:
леле човечееее жесток си, тъкмо се сетих днес за твоята прогноза, като съобщиха по новините
ppipilica:
Браво, имаш талант и усещане към фините неща в природата.
juliang:
Мога само да поздравя ЕлПунто за правилната прогноза.
Но продължавам да съм скептичен спрямо това какви са причините за земетресенията и специално връзката им с лунните затъмнения или някакви други въздействия от Космоса. За 4 дена позициите на Луната и Слънцето са се променили доста и не виждам как двете събития са връзани.
П.С. Вчера цяла сутрин се чувствах все едно съм препил предната вечер. Вероятно причината че наистина бях прекалил с биричката, а може да е било и заради земетресението ... кой да каже :) А и пак се бях заврял в едно котелно на 40 градуса... това със сигурност не е допринесло за повишаване на тонуса и състоянието ми :)
hyparh:
Възможно е синхронното гравитационно влияние при подредба в една линия на трите тела, да предизвиква допълнителен стрес в земните пластове.
Аз съм почитател на теорията за електрическата природа на земетресенията :) Слънцето сега се намира в период на много ниска активност и разрушителни земетресения не се очакват.
ELPUNTO:
Прогноза за земетресение.
Очаквам земетресение на 29 януари 2019 г. в Румъния в района на гр. Бреша.
степен 5 - 5,3 по Рихтер
най-вероятното време на земтр. е 12:00 - 13:30 ч. БГ време
Земетресението ще бъде усетено в северна България - Русе, Добрич.
Не очаквам разрушения и щети, но ще има паника.
Следващите дни ще има вторични трусове, които постепенно ще затихват.
Прогнозата направих на 21 януари 2019 г. но едва сега имам възможност да я оглася.
Ако някой има усещания и предчувствия за това земетресение,
моля да се свърже с мен на личния.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия