Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Чиптунинг Volo за автомобили

<< < (2/6) > >>

toncho:
Здравейте,
Отговарям по ред на въпросите:
- Михаил Кузмов - VOLO FS1 е първата генерация чипове на Volo и за тях нямам програматор и не мога да ти помогна за съжаление. За новата ти кола мога да предложа чип ревизия 6.х които поддържат всички по-нови автомобили включително и от 2013 г.

- svetlio760 - предлагам само чиптунинг на автомобила. Генераторите на Браун газ /ННО/ не са тема на това предложение. Аз не предлагам такива. Режим FS2-ННО Edition е подходящ когато е предварително монтирана ННО система а другите 2 режима са за мощност и икономичност без ННО система.

Михаил Кузмов:
ОК Благодаря! Съвсем скоро ще завърша работата си за която написах по горе! Възнамерявам да я представя и във форума! Когато видя резултата ще се обадя на maila за по нататъшни действия! Жалко че FS1 за момента не става за експеримента но в крайна сметка имам роднини с коли на които ще стане поне за икономията която реализирах аз!

ceko26:
Как така може да работи със водородна клетка, а за пропан-бутан задължително трябва да е инжекцион?

toncho:
Чипа е проектиран да работи с основното гориво на автомобила т.е. с ECU който командва това гориво. Трябва ли да обяснявам какво точно управлява ECU-to?!? E по тази точно причина не работи с алтернативното гориво ако е НЕ-инжекцион - няма кого да управлява .............. ако ме разбирате колега.

svetlio760:
Ок, хипотетично, аз съм лаик- имаме метанова уредба с плочка като при мен- вероятно това означава, че метана не минава през инжекциона, който е за бензин. Имаме и водородна клетка за браунов газ- идеята е минибусчето да върви на метан и да спестява метан заради водородната клетка и брауновия газ! Въпросът ми е: в този случай чипът има ли режим на работа, при който да може да се приложи така, че да спестява метан за сметка на оксиводорода! Надявам се въпросът ми да е коректен, защото както писах по-горе, аз съм лаик!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия