Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Чиптунинг Volo за автомобили
Михаил Кузмов:
Здравейте! Както написах по горе, завърших електролизера и сега е в процес на кондициониране! Първото впечатление е повече от обнадеждаващо! Ще го представя във форума но след окончателни резултати и данни за да не си пишем празни приказки, както и видео! Сега към toncho ? До седмица ще имам нужда от VOLO HHO edition! Ще комбинирам с елелктролизера и ще експериментирам в посока нисък разход на бензин! Как да процедираме?
toncho:
Здравей колега,
Изпрати ми на ЛС пълните данни на автомобила и адрес на получаване. Ще ти пратя програмирания Volo чип по Еконт с наложен платеж. Имаш 4 седмици за тест след получаване.
Михаил Кузмов:
Готово, VOLO тръгна в режим "икономичен"! Следващата седмица ще кача и електролизера тогава ще препрограмираме режим ННО! Сега се опитвам доколкото е възможно по най прецизен начин да установя дали имам подобрение в разхода на гориво!
svetlio760:
Повода да пиша отново в тази тема е че си купих кола, но дори и да не съм купувал, пак е интересно хората пробващи този чип какво мислят след толкова време!
rider777:
Ха ,,,,,,,,,,,, тя темата ланска ама сефте я засичам,,,,, Тончо, дали имаш такива емулатори и за камиони ???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия