Начало > Новини от света на технологиите
Разни идеи на хора с "пламнала глава"
Maistora52:
Сакън, Векторе! - не отваряй тема с твойта латиница! - ше ни побъркаш!
Карай лека-полека... Свърши си работите в Дойчланд, ела си, пък пиши каквото искаш! - само на BG шрифт!
Phantom:
Здравейте !
svetlio760, имаш добра идея. Нека поразсъждаваме върху нея.
Ти предлагаш дискът с двата големи магнитни сектори от по 170 градуса, да се въртят в посока обратна на часовниковата стрелка - така си го дал по схемата си. В този случай би трябвало малките магнити 3, 4, 5 и 6 да са неодимови , а големите секторни да са феритни. Защо ? Защото трябва да притежават по голяма сила на привличане от силата на отблъскване на секторните магнити. В противен случай малките магнитчета няма да могат да накарат да се допрат големите секторни магнити. Да предположим, че "дискът" се върти с определена ъглова скорост. В този случай, когато празното пространство достигне до стационарното магнитче 9, "дискът" не би спрял своето въртене, заради "масата", която притежава. Според мен, би могъл леко да забави ход, но това няма да е достатъчно да раздели допрени малки неодимови магнетичен 5 и 6. Между другото пробвал ли си да видиш с какво усилие се разделят две прилепнали неодимови магнитчета? Доста трудна задачка е това.
Имам някаква идея как да се замени прилепването на магнитчетата, като пози начин ще се намали усилието за раздалечаването им. Може да се добави люлееща се вилка. На тази вилка е поставен неодимов магнит точно под мястото, където трябва да се привлекат двата малки неодимови магнита 3-4 или 5-6. Какво ще се случи? ...
Разсъжденията от мен малко по-късно, защото сега се налага да изляза по спешност. Извинете ме моля!
idealist:
Една статия за нещо интересно: http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=23854
svetlio760:
Фантоме много ти благодаря за тези пояснения- те говорят че за сега си единствения схванал идеята ми, който поства тук! Сега да поразсъждавам над думите ти. Проблемът който описваш го мислих, но не го постнах, защото и без това на форумците им се видя сложно. Всъщност силата на привличане на малките магнитчета (3, 4, 5 и 6) е лесно регулируема, като се вземе под внимание, че схемата, която съм изрисувал тук е двуизмерна. С други думи площта на залепяне на малките магнитчета в дълбочина може да е по-голяма от площта на отблъскване на двата полукръга (1, 2, 7 и 8) и така силата на привличане ще е по- голяма от силата на отблъскване на полукръговете. Освен това регулирането на силата на малките магнитчета ( 3 4 5 и 6 ) може да стане и чрез диаметъра на целият кръг- колкото по-навътре към центъра се сложат 3 4 5 и 6 , толкова по- слабо ще действат заради лоста който се получава. С други думи ако искаме да ги подсилим увеличаваме площта на залепяне, а ако искаме да ги отслабим, ги слагаме навътре към центъра.
Искам да обясня тук и още нещо! Ако да речем двата полукръга са постоянно залепени в двата си края и да правят завършен кръг нищо няма да излезе и това е ясно. Уникалното тук, на което си правя самооценка, е начина по който съм се справил с тази ситуация. Общо взето силата на отблъскване от единия край ( 1 2 ) блъска другия край ( 7 8 ) и му помага да се съедини. Така при останалите схеми, които не работят именно заради факта, че колкото се отблъсква дадено махало, толкова се и привлича в другия край, при мен този проблем е решен, като съм противопоставил двата края един на друг повлияни от една и съща сила на отблъскване, като по този начин съм я анихилирал. От тук вече е нужно да се вложи по-малко сила от тази, която се извлича от въртенето на кръга с помощта на 9. Интересното е в това, че тази схема стои тук от близо година и никой не отчита и дори не разбира интелигентния и прост начин, по който е спретната, а ред други сложни схеми и замисли се пълнят с коментари от хора, които гледам че им разбират! Е това не го схващам!
svetlio760:
Днес сутринта ми дойде наум как можем да си направим колите хибриди, но трябва много електроника! Представете си че вместо стартер и динамо сложим един да речем 5 пъти по- силен двигател- генератор и поставим прикачен към него ответен акумулатор. Идеята ми е двигател- генератора, който знаем че има високо КПД в сравнение с ДВГ да дава или взема движение от коляновия вал според ситуацията- когато караме оптимално междуградско и КПД е достатъчно високо и когато набием кучки- да зарежда, а когато сменяме предавки и даваме мръсна газ да помага по начин, по който КПД на ДВГ да се поддържа високо- тоест идеята ми е този двигател- генератор да обира луфта, а ако му се прибавят и още батерии направо да си докарва и до може би 80% от мощността, помагайки почти изцяло на цилиндрите. Електрониката и поддаването на гориво може така да се нагласи, че да работи много икономично и всяка кола би могла да се направи така! В града ще харчи колкото междуградско!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия