Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Схема на HHO комбиниран с изгорели газове
tdmer:
Направих една Схема на HHO клетка комбинирана с изгорели газове и автоматично допълване на електролизера, имам идея да я изпълня но бих искал да чуя някое мнение преди това. В момента не става дума за самата клетка, а за схемата и използването на част от изгорелите газове. Идеята ми е да компенсирам допълнителния кислород, защото колата ми (а и не само моята) е с ламбда сонда. Ще очаквам коментари по темата...
поздрави на всички за новата година и успехи!
Maistora52:
Tdmer, като изпълнение на чертожник, схемата е перфектна.
Обаче, защо искаш да набуташ ГОРЕЩИТЕ изгорели газове в бъблера... Мисля, че той на минутата ще даде фира... а може и колата да го последва...
Ако зора е да излъжеш Ламбда сондата, има най-малко два-три други начина... Без да се взривяваш!
Не знам... идеята ти ме плаши.
Поздрави
tdmer:
Дявола е в детайлите, аз не мисля да прекарам всичките изгорели газове през бъблера, а само една малка част. Това не съм го измислил аз, в много автомобили има обратна връзка, изгорели газове върнати обратно във всмукателния колектор. Идеята там е друга, да се намали нивото на вредните емисии. Ако предположим, че произведеното количество газ е 2- 3 литра в мин. то тогава отработените газове в бъблера не би трябвало да са повече. Като се има в предвид, че в отработените газове има и известно количество неотработени и от това също може да има полза, но само гадая. Колкото до температурата, не мисля, че е проблем изобщо. Това е от мен за сега, очаквам и други мнения...
valex:
Това е GEET PАNTONE или нещо подобно. Има си теми за това :)
Maistora52:
Tdmer, това, което казваш, е известно, че: "... в много автомобили има обратна връзка от изгорели газове върнати обратно във всмукателния колектор... "
НО! - "Колкото до температурата, не мисля, че е проблем изобщо..." - тук вече става опасното! ПОМИСЛИ ПАК!
А газовете ако са върнати/вкарани в бъблер, в който водорода и кислорода чакат само малко да се позагреят още и ... БУМ! При всички ННО генератори една от основните задачи е да не се допуска загряване повече от 40-50 градуса.
Не прави щуротии, братче, да не те търсим залепен някъде по стените!
Valex, схемата може само на пръв поглед да прилича на Pantone, но при него няма ННО! Тук е съвсем различно - и опасно! Видях на един колега от форума изкривения капак на колата от взрив на бъблер!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия