Ето варианта на който се спрях,поръчах си капла и спици 20инча за същия двигател +контролер 500w 48v.Прехвърлих двигателя на 20инча капла и го монтирах на балканче.Този вариант е много удобен за каране основно на ток, педалите ги ползвам само за разходка по равно. Можете да го карате на различни волтажи според волтажа зависи скоростта и малко се увеличава прехода.Много е удобно поради ниския център на тежестта и маневреността, може да се сгъва и пренася в багажника на кола и развива добра скорост на голям волтаж. Ето и ориентировъчна скорост при различен волтаж:
36в - 20-25км/ч
48в - 30-35км/ч
60в - 40-45км/ч
Не притежавам скоростомер, така че, скоростите са ориентировъчни, но не мисля, че греша, в момента го карам на 60волта и вдига наистина прилична скорост. Контролера издържа макар да е за 48волта, тъй като волтажа не натоварва много. С оригиналния контролер, който е 36в може да го карате спокойно на 48в, но не съм пробвал на 60в с него. Впрочем тези скорости са за 20инча капла, на 26инча ще са по големи, но не съм убеден,че ще издържи двигателя на повече от 48волта, тъй като оборотите при тръгване и по нанагорнище ще го затрудняват много на 26цола.