Алтернативни енергоизточници > Трансформатор на Tesla

опит за приложение на Тесла трансформатор

<< < (4/5) > >>

Радeв:
Много интересно, това с водата не мога да го разбера. Да не е някакъв фокус - да има тръбичка през ръкава. Иначе е направил хубав Тесла трансформатор този пич....
А ако трафа беше с хубав торус лампите щяха да светят с пълна яркост. Разряда изяжда много голяма част от енергията...

prp:
Ха ха, Dr. Lipra Sloof = April Fools прочетено наобратно. Още ли има шарани да се хващат  ;D

hyparh:
Човека е написал още в началото на видеото с големи букви: "Please note the date on this video! Google Dr Lirpa Sloof. See you next 04/01."  ;D Иначе доста качествено е направил измамата, явно е добър монтаж или пък минава тръбичка от другата страна на ръката му (по-скоро второто). А аз чувам името на металната сплав като "sluthenium" или нещо такова - измислил си е някаква дума. Тесла трафа е хубав наистина, аз имам още малко работа по големия ми такъв и го пускам в експлоатация :)

Maistora52:
Откровена измама. Световната научна общност все още няма отговор на големия въпрос - откъде се е взела водата на земята? - а нашия чародей си я "произвежда от въздуха" като на шега... че и разлива... много му е...!!! - а във въздуха въобще няма водород и кислород в нужните пропорции, за да се получи Н2О - две молекули Водород и една молекула Кислород. Във въздуха има около 22% кислород, но точно Водородът е кът, много кът... пък и каквито и тоци да пуска, каквито и плазми да произвежда, от тези тоци плюс въздух вода не става...
Веселяк...

Иван Димов:
   Ако случайно не е измама, възможно е отделеният при верижната (ядрена) реакция водород да се свързва с атмосферен кислород, а Тесла-трафът да способства този процес. Нашият Стефан Найденов също правеше ядрена реакция с потопен във вода паладий-гъба.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия