Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Bingo Fuel (Aqua Fuel) generator
mzk:
Вчера изтеглих малко файлове, ще се опитам да ги кача до края на деня!
mzk:
Оказа се, че съм изтеглил материала за атотермията в html формат. Също имам и книга на руски за генератора на Тесла, но това не е на дневен ред и ще я кача, ако някой прояви интерес.
На Гого55 ще кажа само: Благодаря, и още веднъж Благодаря, за поясненията на края ;)
А сега се оттеглям в четене ;)
mamba1987:
Все пак мисля, че е по-хубаво да направиш първо Geet, а след това да започнеш да се занимаваш с автотермията на руснака(Андреев), защото всичко ти е казано как е на български, няма формули, които трябва да изчесляваш и можеш нещо да пропуснеш от толкова много информация(700 ст.).Според мен автотермията е ако искаш да го прилагаш на колата си, а не за прост опит.Да наистина ако се задълбочиш и разбираш поне малко(химия,физика) ще си обясниш явлението без проблеми, но все пак е по-трудно да го реализираш от колкото реактора на Пантон.
П.С.Gogo55 качи ако искаш някакви снимки,клипчета на твоя реактор Пантон
2П.С.Тук също може да се види автотермията.Другата част не мога да я намеря(с формулите).
mzk:
Да, това ми е идеята. Ще видя за стомана, която лесно се магнетизира, като за начало.
mamba1987:
mzk и аз така мисля да направя, а след това ако искам да го приложа може да използвам автотермията.
П.С.Каква стоманена пръчка ще взимаш?
П.С.Започнал ли си вече да го правиш или още търсиш материали?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия