Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Bingo Fuel (Aqua Fuel) generator
mamba1987:
mzk мисля ,че тази диаграма за Geet е по-точна, защото тази където беше на саита имаше някаква грешка(съвпадение на стоманената пръчка с тръбата).
mamba1987:
--- Цитат на: "mzk" ---... но при тези условия не трябва ли да може наапълно да се възстанови входния продукт? Т.е., конкретно за geet, при изгарянето на водорода, не трябва ли да се превръща отново във вода, която да може да бъде използвана?
--- Край на цитат ---
Разгледай това клипче.
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoID=767528903
Gogo55:
не си губете времето с глупости,всички тези гет мет пантон мантон,бинго и т.н. генератори съм ги направил-не е в тях истината,намерете автотермията описана подробно от един руснак дето я е измислил, и ще си решите всичките проблеми.то по принцип всичко е на един и същи принцип де)))),никои не открива топлата вода повторно,но просто от руснака е обяснено много по добре и доста по пълно и подробно така че като се разбере смисъла да се направи лесно за къвто двигател ти е кеф.казано на по прост език трябва ни магнитно поле дали ще е с пръчка която се намагнитва, или с постоянни магнити или с ел.магнити е без значение,колкото е по-силно това магнитно поле толкоз по добре,след това ни трябва водна пара или няква друга пара,в която да има въглеводороди,или само водород,след това да се настрои карбуратора да работи на максимално бедна смес и готово,без настроики на карбуратора и горивовъздушната смес нищо не става.бех го описъл подробно как става в един друг форум ама го затвориха нещо.
mamba1987:
Gogo55 не знам защо правенето на Geet и на BingoFuel според теб е загуба на време.Като не е истината в тези генератори или техните им варианти напиши малко по-подробно за автотермията на руснака, която предполагам е някакъв вариант на Geet.
Има много вианти за направата на генератор, но принципа е еднакъв - дали ще е с стомана или въглерод или плочки, дали волтажа ще е 220v, 36v, 12v е еднакво, но в саита е направен опит и е преведен на български език, за да може лесно да го направим и да го пробваме дали наистина деиства.След това ако се заинтересуваме да го приложим в автомобила си, ще трябва други чартежи, но принципа си остава същия, а размера различен.
П.С.Пробва ли дали Geet(или BingoFuel) деиства на някакъв двигател ?
П.С.Напиши по-подробно за автотермията на руснака, ако знаеш точно как става или даи някакъв линк.
Gogo55:
ми казвам че са глупости щото и аз първо тях направих и имах некви резултати които беха повече от добри,но се оказа че автотермията на руснака е отговора на всички въпроси за съвсем същия процес.второто което казах е че е добре да се насочи човек направо към автотермията на руснака защото там е обяснено явлението с формули наи подробно така че на всеки да му стане ясно за ко става на въпрос и да си го прави както си иска -като има на лице дадените формули може сам да си смята и да си прави, а не да пита аджеба тази тръба 20мм ли е или е 22мм :) и тази пръчка от калибравана стомана ама каква точно е,просто сега ще знае че трябва да има еди колко си гауса магнетизъм и вече да си ги получава кефти с магнит кефти със стомана която да се намагнитва :lol: .даите някво интернет място дето да мога да кача към 5-6мб фаилове и ще сложа там това за автотермията.
По принцип теорията е еднаква и процесите които стават са описани наи подробно,ся че вместо силни постоянни магнити или ел.магнити, този пантон използва стомана която се намагнитва и така става на магнит и поради това има сто пъти по малко магнетизъм от колкото ще дадат едни редкоземлени, или електромагнити вече е въпрос на КПД на цялата система като цяло и затова написах да се насочите към автотермията защото от нея ще получите много повече КПД от колкото от мантон понтон и т.н.Мисля че основното и наи важното нещо е КПД и как да го получим дадения резултат в домашно-любителско-гаражни условия на собствените си коли, а не даден проект на даден човек-нали така. даите място линк,адрес ,и ви качвам веднага 5-6мб информация.Ако има интерес ще кача и моите лични опити и резултати еи така за славата няма проблеми :D ,както и ще обясня наи-подробно на всеки които пита как да си направи колата да му върви на вода и бензин едно към едно,тоест ако сега ви гори 8 на сто да падне на 4 литра бензин и 4 литра вода на 100км.Ако някои не може да си го направи това нещо може и да му го направя разбира се срещу някво заплащане щото отнема поне 20-30 дена като не се прави във завод за металорежещи машини.
ПС:автотермията не е вариант на геет,тя е научно обяснен и доказан процес като само наченки от него са използвани при геет.
2ПС: :D ако някои има желание да направи един саит или нещо такова за автотермията нека се свърже с мене аз ще му дам цялата информация която имам и да я поства за общо ползване.
От Администратора: Gogo55 не успя реално да докаже, че автотермията в автомобила му е работеща.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия