Справочници, схемотехника, теория > Програмиране на микроконтролери, програматори, цифрови проекти

Различни цифрови проекти

<< < (5/5)

hristo:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 27, 2020, 07:10:19 pm ---Христо, това е най-добрата китайска фирма за платки. Супер евтино, бързо и качествено работят. Имат и собствена среда за проектиране напълно безплатна.

Универсалните платки ползвам за единични изделия, каквито са повечето при мен. Като дойде ред да произвеждам серийно, ще поръчвам платки, но нямам за сега такива намерения.

--- Край на цитат ---

А какво пречи да дадете два долара за платка и то качествена профи както вие сам казвате най добрите китайци. Толкова ли не уважавате собствения си труд и искате устройството ви да изглежда както дялано с теслата и правено в час по трудово обучение от някой осмокласник ученик. Не вярвам двата долара да са ви проблем да ги дадете и да го пренесете на фабрична специално проектирана платка от вас остава кутия проектирана от вас пак и разпечатана от 3D ПРИНТЕР https://www.youtube.com/watch?v=ipulB4_Xdm8
много радиолюбители правят прекрасни устройства с много добри характеристики но не им правят платка като вас или кутия и те приличат на л.й.о, а както знаеме от западналата идеология - опаковката продава .

EDM electronics:
hristo, ако правя някой сериозен проект бих му направил платка, а това го направих набързо за едно електрическо табло в гаража, да ми управлява вентилатора. Ако взема да му правя платка отиде тя месец и повече, а времето ми е ценно, че много неща правя, къде по-сериозни.
Отделно, отдавна не съм проектирал платка, работих с Алтиум, но съм забравил и ще трябва да уча наново как се работи с програмата. Може и с друга, но и нея трябва да разучавам. Не си струва за такива дребни неща да се правят платки. Още повече тоя термометър няма елементи, това е един контролер, дисплей и две букси. Каква платка да правя на тая простотия? Нямам и намерение да продавам това нещо скалъпено на две, на три.

Впрочем преди малко го поставих и работи перфектно. Направих го щом влагата се покачи над 50% и се включва вентилатора. Засега влагата е около 48%. Ако завали дъжд се вдига осезаемо.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия