Справочници, схемотехника, теория > Програмиране на микроконтролери, програматори, цифрови проекти

Различни цифрови проекти

<< < (4/5) > >>

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 28, 2020, 07:46:41 pm ---plcsoft, това е за гараж. Не искам Жигулата ми да хваща ръжда или роса.  :D

--- Край на цитат ---

:o А ясно,,,,,,,нали джигулата я правят от немски каски!?  :D

VITAN:

--- Цитат на: plcsoft в Ноември 28, 2020, 08:13:28 pm ---  :o А ясно,,,,,,,нали джигулата я правят от немски каски!?  :D
--- Край на цитат ---
Победа.
Но това беше някаква Волга, не ми се проверява.
Ако искаш да видиш какво тази година направиха от немски каски, танкове, оръдия и пр., само кажи....

plcsoft:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 28, 2020, 08:17:51 pm ---Победа.
Но това беше някаква Волга, не ми се проверява.
Ако искаш да видиш какво тази година направиха от немски каски, танкове, оръдия и пр., само кажи....

--- Край на цитат ---

Витане, стар съм вече за тия работи, ;) видео, мидео, не гледам. Когато съм сам даже и телевизора не пускам. От тишината и спокойствието по-добро видео няма!?

VITAN:
Стар бил, хъ!
Снимка и 1 ред текст = 10 секунди.
Ти колко харчиш, да пишеш тъдява?

plcsoft:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 28, 2020, 10:09:00 pm ---Стар бил, хъ!
Снимка и 1 ред текст = 10 секунди.
Ти колко харчиш, да пишеш тъдява?

--- Край на цитат ---

:) Казах го в преносен смисъл! Нали постоянно постваш недомлъвки, та и аз рекох да се пробвам.......  Понимаешь, или не хочеш понимать!
А за харченето не знам! Нямам отделен електромер на лаптопа. ;D
 И не се взимайте толкова на сериозно, че живота е прекалено кратък! Така само подхранвате алчността, злобата и завистта която още по-бързо убива "човешкото в човека"  и е основна градивна еденица на електронният и всеки друг концлагер !  :-[
Не сме вечни в този свят.........
Айде, лек ден от мен! ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия