Автор Тема: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.  (Прочетена 36284 пъти)

gwtt

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #15 -: Ноември 02, 2010, 11:31:50 am »
Аййй аз не искам да засягам никого. Сайта ти е страхотен, сега го чета тъй като досега не съм намирал книгата на доктор Райф другаде безплатно. Свалих и 2 филма тука (малко нелегално, но с научна цел и за благото на хората). Нищо подобно, не твърдя нищо против изследванията на доктор Райф и твойте доводи. Просто посочих примери за доказан ефект от приложението на електрически ток върху различни болни органи. Иначе от електроника твърдя че разбирам :). Не лампова, но все пак е нещо. Говорил съм многократно със специалисти по лампова електроника и всички твърдят, че по-добре уредът да се прави с цифрови синтезатори и натам се насочих.
Проблемът на заобиколното доказателство, е че колкото и да изследваш - измерваш нещо, както той е правил кръвни проби и неколкократно филтрирани вирусни проби (незная думата за подобни проби), с единствената разлика, че ги е наблюдавал визуално. Без визуален контакт няма начин да си сигурен че е именно този вирус или не са други частици замърсили пробата. Аз се опитвам да реша точно този проблем, обаче всички реални лабораторни уреди залягат на документирани снимки с електронен микроскоп или друг метод за визуализация на пробите. Поток през канал, време за коагулация, честотен резонанс, колориметрия и др. Опитвам се да интегрирам този чип, продава се на готов модул - платка и софтуер и се пише на визуал бъзик. http://www.analog.com/en/rfif-components/direct-digital-synthesis-dds/ad5933/products/product.html Иначе съм правил измервания и с доста по-як уред за мерене на импеданс от 0-100MHz, но бих предпочел устройството което опитвам да правя да е по-евтино.

И още веднъж извинявай ако съм те обидил с нещо, и много ти благодаря за сайта. Евала за сайта! Ще го кача, в списъка с линкове на моя сайт. Ако искаш ми пиши, ако не недей. Аз обаче търся контакт именно с човек, като теб, който е запознат с изследванията на д-р Райф, защото ако и аз почна да чета от началото до края, както най-вероятно си направил ти ще ми отнеме още 2-3 години.

 

vitan

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #16 -: Ноември 02, 2010, 12:18:53 pm »
Жоро, 4 години, почти нон-стоп :) поне в мисленето и четенето по темата. Но не пиши повече тук. Има си друга нишка за д-р Райф. Тук е за запърите с предимство.

Ако искаш да разбереш нещата по трудния начин: http://www.bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=42&t=3897 , но отначалото не е ясно какво е Райф. По към средата става по-ясно, но че има много „пълнеж” не е по моя вина.

Честотни синтезатори български (русенски) много качествени и на добра цена има – няма нужда изобщо да откриваш топлата вода. Другаде е проблема и с ниски волтажи той не се решава.

За микроскопа пак говориш, без да си задълбал дълбоко. Знам какво съм писал и твърдя, че и по заобиколен начин за вирусите става, макар да не е лесно. Повечето „USB” микроскопи рано или късно убиват обекта с топлината и светлината си. И ти си мислиш, че е от твоята машинария….В bgaudio.org съм зачекнал и тая тема (накрая). Трябва друг микроскоп за бактериите. За вирусите – по обиколен път, който както знаеш винаги е по-дълъг [ но пак, както другия път води към Рим :) ]. Но и тук е валиден принципа на Бай Ганьо: "гутен морген, гутен морген, все пари искат" :)

Както казах не пиши тук. А и изобщо ти е рано да пишеш :) Чети и гледай филми първо.

gwtt

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #17 -: Ноември 02, 2010, 01:35:37 pm »
Е аз за Цапъра на Худа писах, май и за това във всъщност защо лекува... Готини линкове ми прати, филмите на Райф обаче нищо съществено не ни казват. Книгата за "Изгубените открития" също. Там само се загатват някои техни приложения и то туй. В момента събирам повече линкове, които ще постна по-късно на тема защо устройството на Худа лекува въобще и че това зависи само от силата на тока преминал през единица обем. И там ясно личи че въпросът е предимно в тока, който преминава през тялото ни.  А по повод топлата вода, аз обичам да я откривам. Има различни топли води: загряти с нафтова печка, с ВЧ вълни, с въглища, със слънчева енергия. Или все още твърдиш да не я откриваме, ми дай да си ползваме парното, то нали го има?
Има и лекарства, защо ни е Цапър? Апропо ти с какво се занимаваш, че ми стана интересно, а в линка към профила ти не откривам инфо?
 

vitan

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #18 -: Ноември 02, 2010, 02:37:21 pm »
“…. филмите на Райф обаче нищо съществено не ни казват.”
Да, на канадската група е интересно само как гори оригиналната райф-лампа. По това как гори една лампа, лично от опита с годините мога да кажа много за електрониката назад. 1 късче :) Другия обаче дава много късчета според мен. Схема там разбира се няма.

„……Книгата за "Изгубените открития" също. Там само се загатват някои техни приложения и то туй.”
Там още няколко късчета… и така докато си събереш стотина броя.
По писанията ти обаче разбирам, че не си я чел. Според мен без книгата и филма от сайта (моя), човек няма реална представа за материята. В Нета на тема Райф има тонове дезинформация [въпреки, че според един кларк-форум аз съм „великия дезинформатор” :) ].

„Има различни топли води: загряти с нафтова печка, с ВЧ вълни, с въглища, със слънчева енергия. Или все още твърдиш да не я откриваме……?”
Щом имаш желание да се занимаваш с вода, лошо няма. Имаш целия Световен океан за експерименти :) А той е повече от сушата.

”….Апропо ти с какво се занимаваш, че ми стана интересно, а в линка към профила ти не откривам инфо?”
Днес на практика с нищо, затова и съм се разписал толкова :) Иначе не е важно. Ти обаче не чуваш, че тая нишка е за друго. За запърските постижения. Има друга за д-р Райф (която кой знае защо още има в името си думата генератор).

gwtt

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #19 -: Ноември 02, 2010, 04:58:07 pm »
Да бе вярно, ми да махнат този "генератор" от там.
Имам резултати от ползване на Цапера.

Резултат 1: През лятото бях на риба и ме ухапа един гаден мутант комар. Получи ми се мехур, след няколко дена мехурът се спука и раната зарастна за около 1 седмица. От тогава до момента ми седеше тъмно петно на кожата. Преди 2-3 седмици направих Цапера с 555 и го настроих на 30КХц. Провел съм не повече от 20 2-3 минутни сеанса над ухапаното място. И ЧУДО - петното започна да изчезва, сега е по-малко и се надявам, когато кожата се излюпи да няма следи от ухапването. Щом получа траен ефект ще кача снимки показващи как белегът изчезва. Прилагайки 30КХц но 1-2 милиампера ток. Ползвам противно на предписанията електроди от лъжица-алпака и положителен електрод от сребърна лъжица. Надявам се така да вкарвам сребърни йони на мястото на работа с електрода. За мен ефект има, в момента пия и пелин и бабини зъби, пия и колоидно сребро. Има мигновен ефект над рани по лицето след бръснене, паднаха ми пъпчиците и т.н.

Доказателство 2: Вероятно всеки страда от проблеми с кожата около ноктите на ръцете. Когато се разкървави обикновенно се възпалява. О чудо - 2 пъти сложих електрода и разранената кожа около нъката се избели и сега всичко е наред.

Дано тва е по темата :)

Иначе ще помогнеш повече, ако дадеш повече парченца свързани с този Райф.

galinkata_7

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #20 -: Декември 01, 2010, 04:33:55 pm »
Интересуват ме РЕЗУЛТАТИ-има ли такива със сигурност??????

Нора1977

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #21 -: Декември 12, 2010, 09:11:22 pm »
Здравейтe! Бих искала да споделя моя опит от ползването на апарат за биорезонансна терапия /запер/. Аз бях скептично настроена относно действието на апарати от този род като алтернативен начин за лекуване. Самата мисъл да се лекувам под въздействието на ток ме плашеше. Миналата зима /2009/ се разболях от сериозен грип, свързан с болки в ставите, силни болки в гърлото, дълбока кашлица, от която дробовете ми пламтяха и не спях почти през нощта от кашляне. Купих си хапчета за кашлица,разтворими таблети .... Опитах какво ли не, изпих две шишета различен сироп, но действие никакво. Тогава реших да изпробвам запера на моя приятел, апарат за биорезонансна терапия. Прочетох ръководството му за ползване, на какви бактерии и вируси влияе, чрез действието на тока под определена честота и сила. Направих си процедура вечерта. На другият ден се чувствах определено по-добре, вечерта отново процедура и на следващият ден вече почти не кашлях, болките в гърлото отшумяха, освен това спряха да ме болят и дробовете, които от кашлицата ме боляха при дишане. На третият ден вече мога да кажа бях много по-добре, направо се учудих от действието му. Никога не съм и предполагала, че ще бъда защитник на този род алтернативно лечение без медикаменти. Но след като лекарствата не ми помогнаха, се принудих да се доверя на този метод-лечение със запер. И не съжалявам. Напротив, от тогава го препоръчвам на всички познати, които имат като мен хронични заболявания или страдат от заболяване вследствие на вируси, бактерии, паразити. Иситната е, че който не го използва, когато е болен дори и от лек грип и не види въздействието му върху себе си, особено ако е скептично настроен като мен, трудно би се доверил на лечение със запер или апарат за биорезонансна терапия. Аз ползвам апарат Тангра. Има различни честоти на терапия според сериозността на заболяването, лесно се използва, и най-вече от опит го споделям-лекува, не се налага да купувам лекарства без никакво действие. Всеки може да инвестира в здравето си и да го ползва, когато има нужда от него. Четох в инструкцията, че се провежда 20 дни терапия, след това 1 седмица почивка и отново може да се прави терапия, когато заболяването е по-сериозно.
« Последна редакция: Декември 18, 2010, 10:36:42 pm от altium »

gogotosam

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #22 -: Ноември 22, 2015, 09:25:42 am »
Здравейте!
Бях на преглед с биорезонансен уред. Установиха ми наличието на доста бактерии и други паразити. Необходими ми са честоти за лечение. Имам само на първата.
1.streptococcus mitior (mitis) 313800- 321100- 318000 това го намерих в честотите на Хулда Кларк
2.mikozis orum-?
3.penicillinum rogueforti-?
4.heotrichium candidum-?
5.penicillinumcandidum-?
6schimmelpilz- alergen1-?
Това са част от гадовете, моля помогнете за честотите, на работното място имам генератор до 5 MHz с големина на импулсите до 20 волта. Надявам се това да е достатъчно.

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #23 -: Ноември 22, 2015, 09:31:56 am »
За паразитите си вземи Para Protex. Трепе всичко. За бактериите си алкализирай тялото. По три, четири изцедени лимона и подходяща алкална храна. Само с ток ще е трудно. А машините за диагностика, правят и хомеопатично лекарство. Направиха ли ти на теб или не им се губиха безценни 20 минути?
« Последна редакция: Декември 07, 2015, 11:50:54 pm от atos »

Неактивен RUS

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 336
 • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #24 -: Ноември 22, 2015, 12:02:08 pm »
Не забравяй и за сребърната вода. Не е било мода през миналия век хората да се хранят със сребърни прибори.Прави се лесно в домашни условия. Само е необходимо да се набавят сребърни електроди от висока проба сребро. Разбира се трябва да се вземат мерки и спрямо храната която се консумира.

galinkata_7

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #25 -: Декември 07, 2015, 07:26:12 pm »
Относно запера, ползвам го вече с години-невинаги успешно, но за банални инфекции е добър...