Автор Тема: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.  (Прочетена 36289 пъти)

gogotosam

 • Гост
         Здравейте на всички!
http://rutube.ru/tracks/150201.html?confirm=0b6c1b174fd7e9eda9fdffc11fa081f4&v=eb45f464d3b2883e5df4e7f1a174c6aa
  Гледах това и се питам- дали Запер или Генератор на д-р Royal Raimond Rife ще може да избие всички тези паразити, които щъкат из нашите тела? Наистина ли е толкова населен нашия организъм? Ей... страх ме хваща. Дано скоро излезе истината за начина на изтрепването на тези гадинки на бял свят. Доста борба ни чака срещу малките нашественици.
        Дерзайте, чака ни работа :)

gogo6-k

 • Гост
Здравейте отново! Накратко ше обесня за моите патила.
Имам доказана степен на фиброза - 4 от 2009г. (с биопсия от м. афгуст). Боледувам от хроничен хепатит Ц с висока хистологична и биологична активност.
Декември 2009г. започнах лечение с ПЕГАСИС и КОПЕГУС, но уви след третия месец се наложи да прекратя лечението тъй като трансамилазите ми бяха мн. високи около 400.
Вена порте - 13мм. Хипердинамичен портален кръвоток. Имах непрекъснати бодежи в областта на ч.дроб.
На 30.04.2010г започнах да правя процедури със запер Тангра (това не е реклама) при терапевт. Направих 10 процедури по един път на ден по схема - (7-20-7-20-7).
В резултат - бодежите спряха, започнах да добивам апетит и въобще чувствах се прекрасно.
Постъпих за пореден път в болница за кръвопускане. При изследванията с ехографа се оказа че вена порте е 11мм. и порталния поток е нормодинамичен.
Трансензимите: асат-175; алат-356; ГГТ-222.
Престоят в болницата беше 5 дни и при изписването трансензимите отново се бяха леко покачили асат-196 алат-368 ГГТ-219, което отдавам на факта че спрях процедурите със  ЗАПЕРА.
Купих си запер от "Теофилиус" и продължавам процедурите.
Ще ви информирам при следващите си изследвания.
« Последна редакция: Май 31, 2010, 08:11:33 pm от gogo6-k »

gogo6-k

 • Гост
Ползвах уред Тангра, който е произведен от Nora Resеarch (EС).
Не мога да кажа на каква честота работи, но след проведения разговор с Теофилиус научих, че това са правоъгълни импулси с честота около 30000 Hz.
Може би подробности по отношение на честотата можете да научите от самия него.
Аз вече ползвам програмата Фрекс 16 и машинката на Теофилиус.
Между другото вече си махнах синузита който го влача от 10 години. Не знам как ще е през зимата, но досега такова подобрение не съм имал. Два пъти съм пускал програмата за синузита.


п.с. Някъде из нета четох обаче,  че честотата на "Тангра" е 32 кHz.« Последна редакция: Май 31, 2010, 08:49:36 pm от vlindos »

vitan

 • Гост
Понеже мине - не мине време и някой почва да ме пита как се прави запър, да взема и аз да напиша нещо тук (да не бъркат хората де да питат).

Ето опасните честоти за човека, за които Х. Кларк и почитатели като че ли не искат да знаят. А със сигурност не всяка запърска честота е полезна. Защото дори и от медицинска гледна точка човек не е само химия, а електрохимия. Х. Кларк не умря ли от възпаление на главния захранващ далекопровод (гръбначния мозък)?

Ето файла за сваляне: http://mazeto.net/index.php?action=dlattach;topic=1910.0;attach=15156 е прикачен. Да не забравяме, че с ток може да се прави и анестезия (електроанестезия), което може да се отчете и като временен ефект. Какво ще правите си е ваша работа. Моя работа е да кажа, че „Лечението на всички болести” със запър е една лъжа. N-тата подред на THE MATRIX.

На това по-долу от форума jivdom.info не видях някакъв разумен отговор на ivchak. Цитирам:
„Драги ми mirkata8,аз ровя из Руските и Българските форуми повече от 6 месеца и не съм намерил информация която да не е противоречива.По мое лично мнение полза от запера могат да имат малък процент от хората които са с изострени сензорни сетива  и малки деца,т.е. хора които лесно се поддават на енергийно въздействие.Според мнението на хора от руските форуми които са се занимавали с тази материя голяма част от получилите положително въздействие (според пациентите) е възможно да се дължи на т.н.плацебо ефект.За синхрометъра мисля че въобще няма смисъл да се говори(поне в този вид който е представен от Хулда Кларк или пък от Гого).За съжалениене не се споменават случаите когато лечението със запер не е имало ефект или резултатите са били отрицателни.Предполагам се досещаш защо никой няма да ти каже точните честоти(ако има такива),ел.параметри,времето за въздействие или схемата на устройството.Ако някой не се досеща -защото ако има конкретни данни ,те могат да се проверят и ако данните се окажат невярни те няма да могат да си правят бизнеса-пример Гого.Според мен най доброто лечение е профилактиката т.е. далеко от неприродни храни,облекло и т.н.Далеко от лоши хора(къде ли ще се скриеш)15-20% вяра в радио и телевизия,5-10% вяра в интернет информация,не повече от 10% вяра в жените(това бе шега)и 90% вяра в себе си.Огромни надежди възлагам на структурирането на водата тъй като човек е 90% вода,но там честотите са близки до излъчването на слънцето и на земята,но кои са никой не знае(или не казва).Във всеки случай такива честоти не би трябвало да са различни от синусоида(според мен).Всички  форми на сигнали би било насилие срещу природата,а виждаме че тя не ни цепи басма.Имах някакви надежди в NPN ,но той се загуби някъде.....”

Дали пък някой тук ще отговори на човека?

vitan

 • Гост
Да погледнем и другата страна на медала: http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=423752.msg14284020#msg14284020
Цитат
В случай, че някой не е чувал, чел или разбрал и за да предупредя ентусиазираните участници да се предпазят от възможните дистрибутори на въпросния Запер в тази тема, искам да напомня, че това устройство е ИЗМАМА.
Забранено е за продажба в Австралия и САЩ.
"Създателката" Хулда Кларк е една от най-известните шарлатани в света през последните 20-30 години, довела до смъртта и страданието на много хора чрез нейните "диети", "методи", "устройства" и "теории".
И макар че твърдеше, че може да излекува дори и най-сериозното заболяване с методите си, самата тя почина през септември миналата година от злокачествено заболяване на кръвта, наречено мултиплен миелом.
Информирайте се обстойно, преди да инвестирате средства и надежда в безполезни устройства и съмнителни методи на лечение!
Информацията на чужди езици е предостатъчно - http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/clark.html
, http://scienceblogs.com/insolence/2009/09/requiem_for_a_quack.php
, http://scienceblogs.com/insolence/2009/10/requiem_for_a_quack_part_ii.php
, http://www.esowatch.com/ge/index.php?title=Zapper и на много други места. Естествено, в българското интернет-пространство информацията е едностранчива и избирателно представена.
Понеже има твърде много информация за ужасните последствия от "лечебната дейност" на Хулда Кларк, не възнамерявам да влизам в спорове относно отдавна известни и доказани факти за нея и методите й.
Четете, мислете и внимавайте!
Нямам време за преводи, а и единия е на немски. Може ли някой да направи кратко резюме на сайтовете?
« Последна редакция: Юни 24, 2010, 10:54:20 am от altium »

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 3 361
    Понеже владея много добре всички западни езици  ;D, то на немския сайт в Уикипедия са само общи приказки, относно това какво представлява зепера. Превода от английски, който направих може да се прочете отдолу, но трябва да се знае руски  ;D.

Благодарение на "ПРОМТ 9 - професионал".
« Последна редакция: Юни 24, 2010, 01:47:37 pm от EDM electronics »

ppankov

 • Гост
Витанчо и Dex-i, кефите ме, ще се снимам с вас, заклевам се  ;D

А сега сериозно !
По метода на Лаковски , има наличен разработен прибор, който се ползва от официалната медицина в областта на физиотерапията. Не ме карайте да казвам марка и модел за да не рекламирам марки, нещо което мразя...
Същественето при него е, че са филтрирани три основни честоти и са миксирани
във антенен транспондер и със помощта на две антени във вид на кръгли подложки се облъчва патогенната област в цикли от 5 до 7 минути през 20 минутни интервали.
Прибора има руска и немска разработка и се ползва повече от 30 години,
по някои болници вече се бракуват, малко са функциониращите от това поколение.
Тези от ново поколение мутираха в нови мултифункционални прибори, не са популярни сред новите клиники по ред причини...

По метода на Х.Кларк се появяват прибори, които намират приложение в козметиката, но начина прилагане към тъканта е променен - светлина,
ултравиолетови светодиоди облъчват тъканта, като се прилага различна дължина на вълната, която съответно е във функция от честотата.

Лично аз съм за заперите, а на gogo6-k пожелавам да се излекува час по скоро.

gwtt

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #7 -: Октомври 31, 2010, 12:34:55 pm »
Когато говорим за Цапера, следва да се има предвид следното. Постигането на лечебен ефект се получава от преминаването на електрическия ток през клетките, няма значение неговата честота. По-високата честота способства по-ниско дразнене на пациента. До преди десетина години е имало апарати за електронаркоза, сигурен съм защото съм чел учебници по медицинска електроника. Освен това се предполага, че раковите клетки са по-поддатливи на прегряване и електрически ток. Само мога да предполагам, че това е така защото има нещо свързано с начина им на хранене. Както и на повечето анаеробни бактерии. Та идеята на устройството на Худа, е че убива клетките с галваничен ток. След като се разтърсих из интернет, но отбелязвам, не се получи веднага, попаднах на много интересни статии. Например тази: "Electricity in Surgery" J. S. Copley Greene, M.D. Boston Med Surg J 1872; 87:193-196September 19, 1872. Отбележете от коя година е все пак. Или пък това ново изследване, подкрепено от реални резултати: http://radiology.rsna.org/content/245/3/895.full.pdf. Така че, всички които не вярват поне да седнат и да прочетат малко. Това не е панацея нито някакво чудо, просто електро физиологични особености на клетките ни и организма ни.
Съществуват и цели клиники, където се използва галванотерапия и хипертермия. Принципно това е алтернатива на обикновенното лечение, а и няма съществени противопоказания да се прави, съвместно с другата терапия. Например хипертермията, е разновидност доста по опростена на Риф, при която болния орган се загрява до температура над 39 градуса. Раковите клетки са по-нестабилни и умират. Освен това загряването на мястото умеличава притока на кръв и химически вещества от химиотерапията до болния орган.
Ще помоля всички, които имат съмнения, преди да пишат глупости, че това е лъжа и онова е лъжа да вземат да прочетат малко.

vitan

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #8 -: Октомври 31, 2010, 01:49:01 pm »
Освен това се предполага, че раковите клетки са по-поддатливи на прегряване и електрически ток........ Така че, всички които не вярват поне да седнат и да прочетат малко. .......Ще помоля всички, които имат съмнения, преди да пишат глупости, че това е лъжа и онова е лъжа да вземат да прочетат малко.
Да, медицината и основно ФарМафията много грешат, че човек е само химия. Телесно погледнато той обаче е електрохимия. Естествено тока може да свърши някаква работа. Но:

- Вземи прочети (например неща смъкнати от тук: www.rife.hit.bg), че рака се предизвиква от вируси. Оттам ако не си промениш мисленето в тази посока, а останеш на ниво ракови клетки - не казваш нищо различно от тоновете информация в Нета.
- В lenta.ru навремето бяха публикували едновремешен "запър", с който са се опитвали да лекуват.... педерастия. Така че на тая тема чудотворството не е от вчера :)

Нищо лично, но който казва да четем, добре е да знае за какво първо иде реч.
« Последна редакция: Октомври 31, 2010, 07:11:19 pm от altium »

Неактивен sbk1

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 191
  • sgcar.hit.bg
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #9 -: Октомври 31, 2010, 07:17:10 pm »
Според д-р. Хулда Кларк, причината за всички или почти всички болести.

Руският професор Колцов  казва: Вируси, микроби, паразити... те са навсякъде. В тоалетната, в атвобуса, в киното, в климатика, в плодовете и зеленчуците, в рибата, млякото и месото. Те се настаняват в ставите ни, в черният и белият ни дроб,в червата, в мозъка, в кожата и дори в сърцето има паразити. Ние сме тяхната храна. Опитваме се да ги убиваме с антибиотици, но убиваме и себе си с тези лекарства. Тези паразити ни причиняват ставни болести (ревматизъм, артрити) чернодробни и белодробни болести (хепатит, туберколоза), инфаркт, инсулт, себорея, рак.

Колцов е изобретил  "Коректор на Физиологическото Състояние на човека" - КФС, което е панацеята на всички болести. 
Филми  с демонстрация за изделието:
http://www.youtube.com/watch?v=uS_zIfyoudM&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=5AFa4H2I5nM&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=RmKkxM9Azp4&feature=mfu_in_order&playnext=1&videos=PLVNHR7fuHU

От Администратора: редактирах правописните грешки в поста ви. Моля прочетете урока по граматика в началото на форума.
« Последна редакция: Октомври 31, 2010, 08:28:53 pm от altium »

vitan

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #10 -: Октомври 31, 2010, 08:13:32 pm »
Колцов е изобретил  Коректор на Физиологическото Състояние на човека-КФС, което е панацеята на всички болести.  Филми с демонстрация за изделието.
http://www.youtube.com/watch?v=uS_zIfyoudM&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=5AFa4H2I5nM&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=RmKkxM9Azp4&feature=mfu_in_order&playnext=1&videos=PLVNHR7fuHU
Цитат: "Ето това е наука, да благодарим на нашите гениални учени..."
Не съм се съмнявал в умението на братушките да правят наука. Eто и едно изключение - парите на "руски" олигарх да послужат за нещо толкова голямо и значимо. Дано да е за добро.

Обаче това откритие е за друга нишка, не за тази. Не че имам желание да пиша в нея, но просто откритието си е за собствена темa.
« Последна редакция: Октомври 31, 2010, 08:18:17 pm от vitan »

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 3 361
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #11 -: Ноември 01, 2010, 09:42:59 am »
sbk1, поздравления за тази информация  :).

Тази пластина няма как да се хареса на фармацевтите  ;D.

Вярно е, че почти всички болести са предизвикани от вируси, бактерии и паразити, но причината всъщност е у самия човек; редица фактори отслабват защитата на организма (няма да изброявам, че темата е много дълга). Тази пластина представлява един лесен, без полагане на труд начин за защита, превенция, лечение на организма.

Ако може малко повече информация, откъде може да се закупи тази "защита", какво всъщност представлява и т.н. Но наистина ще е добре да се премести в нова тема, както предлага Витан.

Наскоро излезе една информация за лечение на рака с наночастици от диамантен прах и златен прах, пак откритие на руски лекари. След като гледах един филм за Аюрведа разбрах, че всъщност става въпрос за преоткриване  ;D. Аюрведа има доста похвати на лечение с прах от скъпоценни камъни, включително на рака. Филма го има в "Колибка", има смайващи демонстрации от аюрведа-лекари.

Поздрави на всички  :) !!!
« Последна редакция: Ноември 01, 2010, 09:48:56 am от EDM electronics »

Неактивен Seeker

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 510
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #12 -: Ноември 01, 2010, 06:09:48 pm »
Поздравявам всички колеги във форума с Деня на будителите, защото  тук е едно от местата за събуждане на българите.

gwtt

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #13 -: Ноември 01, 2010, 11:57:59 pm »
- Вземи прочети (например неща смъкнати от тук: www.rife.hit.bg), че рака се предизвиква от вируси. Оттам ако не си промениш мисленето в тази посока, а останеш на ниво ракови клетки - не казваш нищо различно от тоновете информация в Нета.

Абсолютно съм съгласен с теб. само забравяш една подробност. Ние нямаме достъп до микроскопите на въпросния доктор Райф, така че каквото и да правим по въпроса ще остане в ерата на недомислиците. Но има методи за резонансен кръвен анализ, все по-често се ползват. Там се казва, че всеки вирус си има отпечатък и кръвта ти резонира на неговата честота. Проблем е обаче ако вируса е в друга форма. Най-интересното в цялата тази ситуация, е че доктор Райф не е имал нито една схема на устройствата си. Също така без ползването на рентгенова лампа с нисък вакуум нещата не са вървяли добре. Е дали доктора не е ползвал модулирани ренгенови лъчи това също не зная и няма как да докажем. Дали не е било някакъв инфразвук от плазмата и това не мога да коментирам. Истината, е че доктора е имал микроскоп с който е виждал гадинките. Ако знаеш нещо за този тип микроскопи дай инфо.

Поздрави,
Жоро

vitan

 • Гост
Re: Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
« Отговор #14 -: Ноември 02, 2010, 09:05:01 am »
Абсолютно съм съгласен с теб. само забравяш една подробност......... Ние нямаме достъп до микроскопите на въпросния доктор Райф, така че каквото и да правим по въпроса ще остане в ерата на недомислиците............. Е дали доктора не е ползвал модулирани ренгенови лъчи това също не зная и няма как да докажем. Дали не е било някакъв инфразвук от плазмата и това не мога да коментирам. Истината, е че доктора е имал микроскоп с който е виждал гадинките. ......
Жоро, поздрави като си рекъл. Но много не си в час. Всичко каквото си питал по един или друг начин го има качено като отговор на моя сайт. Той е напълно достатъчен за придобиване на пълна представа за материята. Сайта го писах вече. Трябва много отделено време, английски, много добри познания по електроника и препоръчително си изтрий от главата всички глупости, които имаш като идеи "априори".

Бъркаш нишката. Има си за д-р Райф нишка. Могат да се напишат още много неща по темата, дори и повече от това, което е написано до сега. Обаче нямам желание да пиша, а след мен някой да се изхожда по въпроса и аз да се правя на куче, което си гони опашката :)

Нищо не забравям. Въпроса с микроскопа е решим по заобиколен начин. Пак пари и работа, ма нямаме милиони за райф-микроскоп. Ако си говорил с хора, които наистина разбират от микробиология ще ти стане ясно за какво иде реч. Въпроса е в електрониката. С помоща на EDM_electronics има лампи, ако още не си забелязъл. Но всяко нещо по реда си :)