Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Автотермия

Теория на процеса

(1/5) > >>

venvel:
Ако погледнете Менделеевата таблица ще забележите, че елементите са подредени така C , N , O. T.e. ако вземете нещо от азота ще получите въглерод, а ако добавите нещо ще получите кислород. Даже отначало си мислех, че азота се разлага на въглерод и след това в комбинация с водородни молекули от влагата във въздуха се получава CH - някакъв горим въглеводород. Но Андреев споменава за горене на въздуха(кислорода), самоокисляване на кислорода.
http://boriana70.tripod.com/tables/PerTabl.htm

technical:
Немога да се съглася с тези обяснения защото.
Това си е чист студен термоядрен синтез,което пък от своя страна не е невъзможно,но не е точно така.Трябва да има друго разумно обяснение.Представяш ли си ако можехме без да отделяме радиация или да влагаме голямо количество енергия да преминаваме от един елемент в друг.

sheki:
получават се едни ефекти , които никой от форума :) не може да обясни точно .. хората казват работи .. :)

AcOrP:
Ефекти се получават, но въздух преминаващ през магнитно = ядрен синтез, неможе това явление да се наблюдава само ако ние го предизвикаме.. Това ако Гого наистина го е направил и работи изобщо не е трудно да се закара самото устройство и на изода да се направи анализ
на газовете и ще се види дали азот-а се "разгражда" на водород и въглерод.

venvel:
AcOrP защо трябва да подхождаш към процеса автотермия с този негативизъм - това са глупости, това е невъзможно, това няма да стане.
Как така решаваш, че това са глупости, как можеш да кажеш-нема такова животно, когато то съществува.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия