Алтернативни енергоизточници > Toroidal Power Unit - Steven Mark

Проект - Етерен вихър (тетраедърно TPU)

<< < (19/25) > >>

Радeв:
Ами с полупроводник не може да направи такъв пик. Поне аз не успявам. Трябва наистина за много кратко да се отпуши, но при тези сериозни напрежения  и въздушната бобина....
Виж при Бойс където има ферит може и да стане но тука с въздушните бобини незнам как.

sbk1:
попаднах на доста интересно нещо явно работещо...
Генератор потоков космической энергии Вильгельма Мохорна
http://www.youtube.com/watch?v=Ruw6t6YVhgU

Бележка от администратора: Генераторът изсушава влагата от всякакви помещения, особено тези от камък.

sbk1:
обръща поляритета на  водната молекула и по този начин я отпраща към земята....
като черпи енергия от етера...поне това разбрах....
http://www.youtube.com/watch?v=Dt_S76O1qk4

Радeв:
Здравейе.
Някой може ли да ми намери информация където стъпка по стъпка е дадено и се изчислява и оразмерява работещ Тесла Траф?
Стигнах до извода че първичните на тпу-то са като първичната на Тесла траф-а, т.е. с малко навивки и голям импулсен ток. Очевидно при тесла трафа това е достатъчно зада направи мощен електромагнитен импулс, който да пулсира етера.

Благодаря предварително.

Радeв:
Здравейте!
Качера ми работеше идеално с руския транзистор, но го издумках и сложих друг пак 15 амперов 3MHz-ов, само че дарлингтон. С него така и не успях да го пусна. Добавях съпротивления, кондензатори и ... неще.
Снощи един познат ми подхвърли идеята за лавинен режим на биполярните транзистори (avalanche transistors).
Това с което си блъскам главата от няколко седмици е, да сътворя схема пулсираща с индуктивен товар с голям токов импулс за нано/мили секунди. Чрез ООВ която да държи транзистора на границите на възможностите му. Единственото за което се сещам е похода на Боровин с качер-а.
Ако схемата се справя с пулсирането на ТТ (това като тест дали върши работа), веднага я клонирам и правя ТПУ с няколко първични на ТТ. Като за начало си мисля за кръгово ТПУ, но и на тетръедъра ще го пробвам. Свързвайки кондензатор в 2-ра края на колектора, собствената му резонанстна честота ще падне в нормални граници и ще мога да се въртя около нея. Това би трябвало да е идеален ускорител.
Ако имете някакви работещи идеи, свиркайте!
Признавам си в тази област схемотехниката ми куца /както и в многодруги :D/.

EDIT: Някой хора като Vitan можеби грешно ме разбират. Просто питам за някакво ефективно решение с което сте се зблъсквали или ви е хрумнало. Нямам намерение да ангажирам никого да проектира и оразмерява схемата за моите ескперименти.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия