Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Контакти и срещи с Капанадзе
mzk:
--- Цитат на: velstar в Юли 14, 2012, 03:04:50 pm ---много скоро след това се появяват лъжливи клипове и изобретатели, с цел дезинформация
--- Край на цитат ---
Припомни си кой от авторите на коментарите по-горе отговаря на това условие!!!
h2motor:
Това, ще се случи тогава когато някой открие и публикува своето откритие без да спечели от него дори стотинка. Всички други откриватели са вредни, защото сам виждаш какво се получава.
velstar:
Да, спомням си клипа на teofilius, в който показва само-захранващ се генератор на Капанадзе. Той си призна, че целта му е била да провокира Капанадзе, за да му привлече вниманието и да си уговори среща с него. Доста дръзко решение, но човек когато е решен да постигне нещо понякога използва нестандартни методи. Аз го разбирам, но не одобрявам тези методи!
Все пак, да не забравяме че Сашо е първия човек в Българя, който направи сайт за свободната енергия и отвори очите на много хора, за което имам дълбоко уважение към него!
По важно в случая е да подкрепяме хората, които работят, експериментират и търсят начини да разберат принципа. Аз не се съмнявам, че генератора на Капанадзе е реален и работи. Ако има някаква измама, то трябва да има наистина сериозна причина за това. Може би заинтересовани компании да са му платили добре, за да направи фалшификация и да поеме натиска на много хора, като единствената цел която мога да си представя за подобно нещо, може да е именно това:
Провокиране на маса хора да работят и да търсят начини, да се открият нови методи за генериране на енергия, имайки в предвид настъпващата световна енергийна криза. Както Стан Дейо представи, в презентацията си и накара хората да работят и търсят начини да създадат антигравитацията. Помислете, маса хора от цял свят, имат повече идеи от екип учени, като работят безплатно и предоставят идеите си в интернет пространството, които учените на готово ще вземат и ще разработят нова енергийна технология, много по бързо от нас, защото имат средствата и оборудването. Разбира се, това е само хипотеза!
Аз по скоро съм склонен да вярвам, в реалността на генератора на Капанадзе, като пресях много други. Мисля че достойните неща за експериментиране са генератора на Капанадзе, ТПУ, генератор на Серл, Бедини генератор, клетка на Джо, Тестатика и повечето познати методи в областта на антигравитационните технологии. Всичко останало, като Перендев двигател и др. подобни са доста съмнителни.
coke2k:
Напълно съм съгласен с тебе Алтиум - аз поддържах някаква връзка с Капанадзе или поне този който се представяше за него и когато казах , че съм си организирал транспорт до грузия с цел да видя с очите си т.нар. генератор на капанадзе връзката нещо се развали вече не се появява в скайпа - това беше началото на месец май. Всеки да си направи изводите. Аз за себе си съм ги направил. Всеки избира сам за себе си в какво да вярва. Аз на фокусници не вярвам.
mito_kupona:
altium, поне трима човека от този форум, са виждали с очите си и са се докосвали до генератора на Капанадзе. Това, че ти не си се срещал с Капанадзе и не си виждал генератора и не си направил твойте измервания, не значи, че той е менте и не работи. Капанадзе има подадена молба за патент, а това е много сериозно нещо и никой няма да тръгне да се излага с ментета. Човека чака да му бъде издаден патента и след това ще продава или произвежда продукта, което е нормално. Слабия интерес на Капанадзе към български инвеститори е обясним, защото тук става въпрос за много, много пари, които тези инвеститори нямат.
Ако трябва нещо да се трие из темите за Капанадзе, изтрии постовете на гения, сещаш се кой, защото, ако случаен човек, за пръв път влезе и чете тези теми и тези постове, ще си помисли, че ние в този форум сме от кръжока по електротехника на Карлуковската лудница. Това е недопустимо за един сериозен форум.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия