Алтернативни енергоизточници > Вашите експерименти
Експерименти за модулация и екраниране на гравитацията.
EDM electronics:
Аз никога не съм правил опити за постигане на анти гравитация, но достатъчно съм чел и виждал /под виждал нека се разбира антигравитационни летателни апарати/, за да преценя дали тя реално съществува. В езотеричната литература е описан методът, по който са били изградени египетските пирамиди от предните цивилизации - чрез левитация /книгите на Мулдашев и др./, като се ползвали звукови вълни или няколко звукови вълни на въздействие, чрез които се въздейства на материята и тя губи теглото си.
"Научните изследвания" по Дискавъри ченъл за строежа на пирамидите е чиста форма на целенасочена заблуда, която цели да обезвери онези, които имат съмнения, че може и да има друг метод /окултен/, който да е различен от натрапения за лостовата система и робския труд.
Различната материя има и различна честота на звука, която я кара да левитира /подобно на теорията и практиката на д-р Райф с микроорганизмите/. Твърди се, че Лед Скалнин също изгражда сам, без чужда помощ, каменния замък в САЩ - чрез левитация, за която разкрил тайната в някакви стари книги от библиотеката.
Достатъчно е човек да положи малко труд с дясната си ръка и мишката, за да намери доказателства за този факт /стига да иска/: http://www.youtube.com/watch?v=669AcEBpdsY&feature=relmfu
Във видеото: Акустична левитация на немагнитни материали
EDM electronics:
Въпреки не вярата си в антигравитацията, а убедеността си в нея /по-крайно от това няма накъде/, то съм убеден /да не кажа сигурен/, че абсолютно никой в този форум не би могъл да представи реален експеримент, доказващ антигравитацията. Причината е проста: Тук общуват аматьори, а не учени. Но дори и да бяха учени, да докажат подобна теория би се отдало на 2-3-ма в света, тъй като си мисля не е проста работа /не се е случвало случайно/ и не се постига с подръчни материали и оборудване. Изисква се определено ниво на развитие /интелектуално/, за да се овладее подобна технология.
Стан Дейо в лекцията си излъга, че хора от правителството провокирали учените в САЩ и така ги накарали да се замислят, та открили антигравитацията на практика - тогава! Днес биха могли, но тогава - едва ли.
Подобна технология разбира се съществува, но тя е дошла /взета, като ловен трофей/ от космоса, като повечето неща, вкл. и живота на земята /възможен единствено при строго специални условия/ - типична "панспермия".
На мен ми е любопитно, щом вече американците обявиха, че се отказват да летят в космоса със совалки, с к'во възнамеряват да го правят? - Ракети ;D? Вече гъмжи от снимков материал на американски летящи чинии, трудно се удържа тайната. Все по-често в новините по телевизиите в САЩ се говори за това.
В крайна сметка не е важно кой в какво вярва, разочарованието ще дойде тогава, когато скептично настроените се убедят сами /скоро/, че дъъъъълги години са били заблуждавани, че са ги накарали да мислят така, както са искали :D. Причината е проста - да се осигури и поддържа технологична дистанция с "раята", това гарантира господството на технократското общество - особено когато се касае за завладяването на космоса /нека не забравяме надпреварата между СССР и САЩ/.
За сега, оня който търси доказателства за антигравитацията, ще трябва да се задоволи само с доказателствени факти /те са изключително много/, а не с пряк експеримент доказващ съществуването ѝ.
mzk:
@EDM Electronics,
Ти направо уби кефа на velstar, чиято тема е "Експерименти за модулация и екраниране на гравитацията".
--- Цитат ---За сега, оня който търси доказателства за антигравитацията, ще трябва да се задоволи само с доказателствени факти /те са изключително много/, а не с пряк експеримент доказващ съществуването ѝ.
--- Край на цитат ---
;D :o
EDM electronics:
--- Цитат на: mzk в Октомври 15, 2012, 10:58:48 am ---@EDM Electronics,
Ти направо уби кефа на velstar, чиято тема е "Експерименти за модулация и екраниране на гравитацията".
;D :o
--- Край на цитат ---
:D ;D mzk, сигурен съм, че си радостен за което /наясно съм с нагласата ти по подобен род теми/, но аз не мога да не бъда откровен със себе си. Виж, ако Кеше подхвърли нещо, може и velstar да материализира темата си с антигравитацията - аз на него разчитам.
Сигурен съм и обаче, че velstar няма да ми се разсърди, тъй като нито се е смятал някога за учен, нито пък съм му забранил да си говори и прави каквито и да било експерименти. Хайде да не му убиваме желанието за работа и споделяне, че не виждам кой друг от тук би имал смелостта и желанието да търси онова, в което повечето не вярват. На някой пречи ли му това?
Аз се опитвах не веднъж да убия кефа и на mi68, но не съм забелязал от теб подобни изказвания относно него. А разликата е, че единият говори глупости, създал компилация от никому неизвестни понятия, които се въртят на Replay, а другият държи реално поялника в ръка и чете - много чете.
Strashimir:
Не съм сигурен дали тука е мястото, но понеже няма под форум за "гравитация" (може би трябва да се създаде) задавам въпроса си тука:
През цялото време и в този форум, и където съм попадал на статии за анти гравитация/гравитация се говори само за "екраниране" на гравитацията или по-популярно като "анти гравитация". Никъде обаче не видях да се говори за създаване на изкуствена (насочена?) гравитация. Не знам дали са две отделни теми, или "другата страна на медала", но приложението на изкуствената гравитация е много по-видимо - в космическите кораби и станции. Не става въпрос за използване на центробежни сили или магнитни, а за реална "изкуствена гравитация" - такава каквото я пишат по фантастиките и я виждаме във филмите :-)
Има ли такива идеи, статии, мнения и опити?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия