Алтернативни енергоизточници > Вашите експерименти
Експерименти за модулация и екраниране на гравитацията.
velstar:
Започвам нови експерименти, за модулация и екраниране на гравитацията.
В момента подготвям експеримент, за екраниране на гравитацията на електромагнитен принцип, с който ще докажа или опровергая "Принципа на подобието" написан от Васил Манев. Ако "принципа на подобието" е верен, би трябвало да измеря загуба на тегло от няколко процента на експерименталния модел, както и приток на допълнителна енергия или спад в консумацията, когато системата изпадне в резонанс. Теориите на професор Акуино, както и на Ричард Виале потвърждават принципа. И двамата имат добро разяснение на теориите и експериментите си, но Васил Манев е фаворита!
Радeв:
Според мен това е поредния грешен ход, присъщ на тоталитарен режим. Не може всички да са по калъп! И според мен така се отчуждават хората от този форум. Комуникирайки с някои от тях, често получавам негативни отзиви, именно по повод тези действия, който определят като цензура. А някой отказват да пишат тука....
Всеки има право да вярва в каквото си иска, а пък "НЛО" си е факт и още от ВСВ се използва в секретни проекти във всичките му технически разновидности.
velstar:
Не съм съгласен, че раздела за антигравитация влиза в сферата на мистиката. Все пак там имаше теми за реални резултати от експерименти, като например ефект Хътчисън! В проект "Камелот" бяха представени чертежи на летателен апарат по схемите на Тесла, много подходящи за експериментиране. Имаше и друга полезна информация, която вече е непоправимо изгубена.
Не знам, ама на мен ли ми се струва или наистина всичко свързано с антигравитацията се покрива или се добавя дезинформация. Така става, очевадно е. Жалко е, че тази конспирация обхвана и този форум.
Вижте в най големия руския форум за свободна енергия, колко раздела и теми има за антигравитация. Там администраторите не търкат теми и не разделят хората на категории, НЛО-маняци и тем подобни!
Все пак, Вие сте администраторите и е ваше право да решавате кои теми да останат и кои не, във форума! Ние сме потребители и наше право е да решаваме каква информация да публикуваме и каква не!
Ще напиша резултатите от експериментите си, но ако не кача чертежи и подробности как да си го направите, няма да ми се сърдите... :)
gkmihov:
ЗА ЕКРАНИРАНЕ НА ГРАВИТАЦИЯТА.
Общото при всичики енергийни потоци/полета/, в това число и при гравитацията е произведение от маса и скорост, без което наяма и неможе да има енергия и сила.
На тази всеобща база всичики енергийни потоци/полета/ си взаимодействуват, като увеличават или намаляват силовите си въздействия взаимоно. От общата същност на енергийните полета и от това правило не може да прави изключение и гравитацията. На тази база, в светливата на общата теория за базовата същност на Вечността могат да се проведат, при поредици от конкретни реаолни усровия реални опити. Ако, при тях се установи и минимално екраниране, минимална промяна в големината на гравитационната сила това автоматично решава проблема за НЛО и не само това, но нов директен достъп до гравитационната енерегия с нови неограничени възможности за използуване на гравтацонната енергия.
Ако се екранира гравитационното излъчване на земята под едно тяло , неговото кръгово движение с въртенето на земята, в съответстви с инертността на материята и проитичащият от нея/инертността/ първи принцип на Нютон това движението на това тяло, от кръгово ще стане инериялно, праволинейно и ще се издигне над земята, ще се отдалечи от земята, както, ако въртим един камък на въже и отрежем въжето , камъкът престава да се се върти около ръката ни и тръгва по прав път с което се отдалечива от ръката ни.
doctora:
Антигравитация няма, никога не е имало и никога няма да има. Същия абсурд като думи е да кажеш, че има антиматерия и антипространство. Реално имаме само гравитация, само движение, само материя и само пространство... Другите неща са си жива заблуда и пречат истинските гравитационни технологии да навлязат в нашия свят. Колкото до екранирането на гравитацията, независимо, че най-неуловимото нещо е тя, със системите за едностранна центробежна сила и особено с комбинации от тях, това нещо мисля, че може да стане. Между другото на тази тема Доктор Михов може да се изкаже доста по-професионално от мен. И пак между другото - ОТРИЦАТЕЛЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН ПОЛЮС НЯМА, НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И НИКОГА НЯМА ДА ИМА, но и за това може да попитате Доктор Михов.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия